13 Şubat 2015 Cuma

Happy Valentine's Day!

Sevgilisi olmayanların bugün bir an önce geçsin dediği, olanların ne hediye alsam, nerede kutlasam derdine düştüğü sevgililer gününe bir gün kaldı! Bende bu aşk dolu haftaya aşkın rengi kırmızı yakışır dedim ve pek sevdiğim siyahlarla kombinledim.

Yeni, arkası yıldız detaylı siyah ayakkabılarım Jessica Buurman sitesinden. Ayakkabı dolabımda tam da böyle bir ayakkabı eksikliğim vardı, modelini çok sevdim. Yüksek topuklu olmasına rağmen oldukça rahat bir ayakkabı, genellikle yüksek topuk ve sivri burun birleşimi uzun süreler sonunda işkenceye dönebilir.

Şimdiden herkesin sevgililer gününü kutlarım. Sevip seviliyorsanız değerini bilin, eğer henüz sevebileceğiniz birini bulamadıysanız da bu kısa süre içinde bol bol kendinize vakit ayırın, tamamen özgür olduğunuz günlerin tadını çıkarın derim :)








Valentine's Day just around the corner, if you have a lover, you are on the hunt for perfect date, outfit and gift! I want to wear an outfit for a love week so i choosed to wear red&black colours.

My new black pumps are from Jessica Buurman. I need a pair of shoes just like them and i'm so glad i have them. I love their design (stars on the back), also they are so comfy. If you stand with the high heels for a long time, probably your feet can feel very tired but i don't feel tired with them!

Happy Valentine's Day!

Jacket Gusto Ceket,              Pumps Jessica Buurman Ayakkabı,                  Skirt Koton Etek
Bag Mango Çanta,                         Hat Park Bravo Şapka

3 yorum:

Melislicious dedi ki...

şapkan ceketin ayakkabın hepsi bir harika cnm çok yakışmış sana:))) Güzel mutlu bir sevgililer günü dilerim!

Belçim Sarıeyyüpoģlu dedi ki...

çok hoşsun canım :)

Moda Düşleri dedi ki...

Ayakkabılar harika :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...