25 Ağustos 2016 Perşembe

Online Çiçek Siparişi Verebileceğiniz Web Siteleri


Doğum günlerinden yıl dönümlerine, yeni yıldan Sevgililer Günü’ne her zaman güvenebileceğiniz, sizin için özel olan insanlara kendilerini özel hissettirmek istediğinizde günün anlam ve önemine uygun bir çiçek ile yardımınıza koşacak web sitelerini, sizin için mercek altına aldım: 

Çiçek Sepeti

“Mutlu etmenin adresi!” sloganıyla Çiçek Sepeti, bugün online çiçek siparişi dendiğinde, herkesin ilk aklına gelen web sitesi. Ürün çeşitliliği, sunduğu fırsatlar, kullanım kolaylığı ve güvenilirliği ile Çiçek Sepeti, Türkiye’de internetten çiçek ve hediye siparişi söz konusu olduğunda hala zirvede yer alıyor ve oradan inmek gibi bir niyeti de yok.

Neden Çiçek Sepeti?
  •               Çiçek konusunda en güvenilir ve en hızlı teslimat yapan marka
  •                Piyasada diğer sitelerde bulunmayan özel aranjmanlara sahip Butik Çiçekçi dükkân ürünlerine sahip olması
  •                Tüm sitelerden daha fazla kampanya yapıyor olması


      Cicek.com


İkinci durak, eğer bu zamana kadar birisine internetten çiçek yolladıysanız ya da en azından bunu aklınızdan geçirdiyseniz muhakkak denk gelmiş olduğunuz bir site olan Cicek.com. Farklı çiçekler seçip farklı gönderim amaçlarına göre yollayabileceğiniz site, ayrıca çiçek bakımı konusunda da oldukça ilgi çekici yazılar içeriyor.

Neden Cicek.com?

  •   Sadece çiçek üzerine hizmet verdiği için bu konuda işini iyi yapan bir websitesi
  •   Dönemsel olarak belirli ürünleri kampanyalı fiyatlarla sunması
  •   Hızlı ve kolay kullanılabilir ara yüzü



444Çiçek

Çiçek Sepeti’nde olduğu gibi online çiçek ve hediye alışverişi yapabileceğiniz bir platform. Çok sayıda Çiçek Sepeti aranjmanını bulabileceğiniz, doğum günü, yeni iş, yeni doğan bebek gibi birçok özel durum için özel çiçek gönderimi yapabileceğiniz 444Çiçek’te, kişiye özel hediye seçenekleri de bulabilirsiniz.

Neden 444Çiçek?

  •   Türkiye’nin eski çiçek sipariş sitelerinden biri olması ve hala aynı kaliteyi koruyabilmesi
  •    Çiçeğin yanı sıra geniş bir hediye ürün portföyüne sahip olması
  •   Bazı standart ürünlerde fiyatlarının daha uygun olması

Aktif bir Çiçek Sepeti kullanıcısı olarak 444Çiçek’in de bu sektörün başarılı markalarından biri olduğunu daha önce verdiğim sorunsuz siparişler ile teyit etmiş oldum. Siz de çiçek veya hediyelik arayışınızda 444Cicek’e bir uğrayabilirsiniz. Belki istediğiniz ürünü daha uygun fiyata alma şansınız olabilir.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...