25 Mayıs 2012 Cuma

Nostaljik Güzel Jaime King

Hart of Dixie dizisini izliyor musunuz?Eğer izliyorsanız Jaime King'i çok yakından tanıyor ve Lemon Breeland rolü ile dizi de giydiği birbirinden romantik giysileri çok beğeniyor olabilirsiniz.Şahsen ben kendisini dizi sayesinde keşfettim.Dizi sezon finaline girince,bende bu yıl dizi de Lemon neler giymiş dosyası yapmak ve bilmeyenlerle paylaşıp,bilenlerin de hafızasını tazelemek istedim.

Romantik dizileri pek severim, bu sezon da severek izlediğim dizilerden biriydi Hart of Dixie,ilk başlarda hep aynı gidecek,çok sürprizli bir dizi olmadığını belli etse de,karakterlere alıştığımdan olsa gerek izlemeden edemedim :)

Aslında dizinin baş rolünde Zoe Hart rolü ile Rachel Bilson var.Onu The O.C. dizisinden beridir severim Rachel'ı,bu dizi de ki doktor rolünü de ona çok yakıştırdım.Dizi de ki stilini de beğeniyorum ama bu gün sizlerle Jaime King'i paylaşmaya niyetliyim :)

Saçlarından porselen tenine kadar her şeyi ile çok beğendiğim Jaime King'in dizi setinde çekilen fotoğrafları ile Lemon'un stilini incelemeye ne dersiniz?


Çiçek desenlerini çok seven hatta saçlarında ve aksesuarlarında da kullanmayı unutmayan Lemon, sanki geçmişte yaşıyor.Retro stili kesinlikle onun yüz ve vücut tipine çok yakışıyor.



Lemon nostaljik şapkalar takmayı da çok seviyor.Hasır ve çiçeklerle süslü olanlar favorileri.


Canlı renkleri,özellikle sarı ve kırmızıyı da pek seviyor.


Altın sarısı ve beyaz da, benim ona en çok yakıştırdıklarım :)



Giydiği her kıyafetin içinde muhteşem görünmeyi başarıyor bence,peki siz ne düşünüyorsunuz Lemon'un stili hakkında,sevdiniz mi?





22 yorum:

sade-siyah dedi ki...

çok güzel olmuş bu konu :) bende çok seviyorum lemon'un tarzını

sade-siyah dedi ki...

çok güzel olmuş bu konu :) bende çok seviyorum lemon'un stilini, kendine öyle yakıştırıyor ki

Unknown dedi ki...

Çok yakışmış giydiği kıyafetler tarzını da sevdim =)zayıf olduğu için uzun elbiseler harem pantolanlar çok güzel taşıyor =) bu güzel keşif için teşekkürler

gülümse dedi ki...

hart of dixie'nin ilk bölümünün yarısını izledim birdaha da seyretmedim çok sarmadı beni.ama jamie king'i biliodum,böyle romantik stillere de bayılıyorum:)

Followupfashion dedi ki...

Dizi bana biraz sıkıcı geliyor bir kaç bölüm izledim sonra bıraktım.

Jaime King gerçekten çok güzel bir kadın,dizideki elbiseleri de ona çok yakışıyor,ne güzel bir post hazırlamışsın bütün kıyafetlerini bir arada görünce içim açıldı;)

Gizem İzmirli dedi ki...

O kadar şaşırdım ki bu postu görünce. Tam da aklımda olan şeydi ama sen çok güzel hazırlamışsın =) Ellerine sağlık. Ben bu diziyi ilk seyrettiğim gün "Ne bu yaa... Bu devirde böyle giyinen mi kaldı?" dedim ama sezon finalini de izlediğimiz şu zamanlarda LEmon o kadar iyi anlattı ki kendini başka bir şey giyse yadırgarım artık =)

gizemizmirli.blogspot.com

Kibele Demirbas dedi ki...

bayıldım bayıldım ba-yıl-dım , hemen tarz değiştirmeyi düşündüm , içim açıldı , ben açar açar bakarım artık bu resimlere , post için eline sağlık.
kibelem.blogspot.com

BÜTÜ dedi ki...

diziyi delicesine izledim :) lemon unun tarzını inanılmaz hoş buluyorum hatta bazen kızmaya çalışsam da o kadar şirin görünüyor ki izlemeye doyamadım :) ne güzel bir post olmuş bu :)

S dedi ki...

harika giyiniyor ve çok beğeniyorum. bir de dizide en çok hoşuma giden detay zoe'nin newyorker stili vs. lemon'un nostaljik halleri. yani gerçekten o ruhu ve zıtlığı çok güzel yansıtmışlar.

Bizim Kız dedi ki...

aman Allahım ne güzel bir tarz bu böyle,ilk defa gördüm ve bayıldıımmmm :)
http://bizimkiz.blogspot.com/

irem dedi ki...

benden başka kimse izlemiyordur hart of dixie'yi diye düşünüyordum postunu görünce çok mutlu oldum =) çok sevrek izliyorum, Lemon da harika bir county woman örneği gerçekten, gittikçe daha çok beğendim kendisini ;)

PINKY FASHION dedi ki...

duru bir güzelliği var

elipsworld dedi ki...

Diziyi izlemiyorum ama sen anlattiktan sonra merak ettim acikcasi..ayrica o kadar tatli bir tarzki retro,ladylike cok yakismis cok zarif duruyor gercekten..diziyi izleyip daha da yakindan incelemek lazim :) ellerine saglik:)
Sevgiler,
elipsworld-elipsworld.blogspot.com

Unknown dedi ki...

ohh she is so pretty!! great photos:) thank you so much for visit me:) tell me if you want to follow each other:)*

Gül dedi ki...

Canım türkçe yaza bilirsin yorumları :) ingilizce zaten fazla anlamam :)

gulun-dunyasi.blogspot.com

Diana dedi ki...

love your blog, so I'm a new follower =)

Sofia Silva dedi ki...

i don't undertand what you're saying but I love the vintage inspiration of this post! <3 i think i used to watch a tv series that looked like those pictures, something about airplanes? i might be mistaken but the closet it's really similar :) good post! i loved it ^-^

Love * Monstros no Armário

Tatlıbirşeyler dedi ki...

lemona sinirmi olsam üzülsemmi bilemiyorum ama kendine has bir stili olduğu tartışılmaz dizi çok huzur verici seri katillerin vampirlerin arasında hoş bir mola:)

Grace Happy dedi ki...

bende lemon severlendenım kadın sankı 1920 lerden fırlamıs kuzum dıxıe yı eskıden cıkamramamya gayret gosterıyor bakır bırakmaya claısyoır ozellıkle sac aksesuarları ve gomleklerıne bayılıyrm

Unknown dedi ki...

Heart of Dixie dizisini izlemiyorum Rebel'cim ancak Jamie King'in stiline senin derlediğin karelerden bayıldım. Saçı makyajı ve ne giyse kendisine yakıştırma özelliği ile müthiş görünüyor :)) Bir de ben bazı karelerde kendisini Lindsay Lohan'a çok benzettim canım ;)

guzelliknehri dedi ki...

Jamie King'i çok beğenirim ben de, dizide giyindiği kıyafetleri çok güzel buluyorum. Çok hoş bir post olmuş :)

Süm dedi ki...

Hart of dixie yi bayıl bayıla izleyen bi benim sanırım:P Sezon gelsin bir an önceeee:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...