10 Aralık 2014 Çarşamba

Eye of the Tiger

Hayvan baskıları ile aranız nasıl? Ben özellikle kaplanı çok seviyorum, bir kaç yıl önce yine buna benzer bir kazağım vardı, emekli oldu! TB Dress sitesinde yeni neler var diye bakınırken bu lacivert kazağı görünce, bu kış bol bol jean pantolonlarla giyerim diye aldım.
Mavi çiçek desenli pantolonumu alalı bir kaç ay olmasına rağmen henüz giymemiştim, kazakla birlikte duruşu hoşuma gidince, giyme fırsatı bulmuş oldum :) Alışveriş için çıkmışsam ve yürüyüş de yapacaksam, düz ayakkabılar her daim tercihim, geçen yıldan beridir bu spor bot karışımı ayakkabılar vazgeçilmezim.

Fotoğrafta göreceğiniz kedicik ise nasıl hiperaktif, şeker bir şeydi anlatamam. Bir ağaca tırmanıyor, bir benimle poz veriyor, bir dakika durmadı :)










Dou you like animal prints? I love them, my favourite is especially tiger. A few years ago, i have a similar tiger print sweater but i wore it to much, now it's retired! When i was looking new in clothes on TB Dress , i saw this amazing tiger sweater and i thought i can wear that all winter long :)

This sweet cat was with me all photo shooting long. It was so snappy and i want to share it too :)


Kazak/Sweater: TB Dress            Çanta/Bag: Jessica Buurman               Kaban/Coat: Jessica Buurman

1 yorum:

El ele geziyoruz... dedi ki...

süpersin canım üst de kaban da çok yakışmış bayıldım :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...