13 Kasım 2011 Pazar

Versace for H&M Koleksiyonu / Yakından İnceleme

H&M'in ünlü tasarımcılarla yaptığı iş birlikleri her defasında bizleri heyecanlandırmayı başarıyor.Tasarım parçalara daha uygun fiyatlarla ulaşmamızı sağlayan H&M ,merakla beklenip arzu edilen, sıralarda uzun uzun kuyruklar oluşturacak Versace for H&M koleksiyonunu, 17 Kasım'da İstinye Park'ta satışa sunacak.

Daha önce sizlerle koleksiyonun fotoğraflarını paylaşmıştım.Cuma günü ise koleksiyonu yakından inceleyip,kumaşlara dokunup, dikişleri inceleme fırsatı buldum.
Koleksiyon parlak renkler,çiçekli desenler ve deriden oluşuyor.Çiçekli parlak ve karışık desenler pek bana göre olmasa da kullanılan kumaşlar kaliteli ve fotoğraf da göründüklerinden daha güzeller,eğer koleksiyonda gözünüze kestirdiğiniz ,size hitap ettiğini düşündüğünüz parçalar varsa İstinye Park'a mutlaka uğrayın,yakından inceleyin ve istediğiniz parçaları kaçırmadan dolabınıza ekleyin derim.

Ben koleksiyonda deriden oluşan tüm tasarımları çok beğendim,vücut tipime uygun olsa hepsi benim olsun isterdim ama deri elbiseler için bana göre fit olmak şart.

Minik zımbalı siyah deri çantayı ve altın sarısı bilek doğrusu tam bana göre,eğer İstinye Park'a gitme şansım olursa, ilk alacaklarım onlar doğrusu :)

Follow up Fashion ile gittiğim H&M Showroom'un da, sevgili Wear-a-smile'a rastlamak ve o gün hasta olmasına rağmen kaybetmediği güler yüzünü görmek ,Styleboom ile tanışıp sohbet etmek ve Ece(All That Glitters) ile koleksiyonun kritiğini yapmak pek hoştu doğrusu.












Wear a Smile ve Follow up Fashion ile birlikte :)





14 yorum:

Adsız dedi ki...

deri ve zımba birlikteliğine pek ısınamamış olsamda koleksiyondaki bazı parçalar benlik:) h&m in ayrıca izmir'e de artık açılması gerektiğini düşünüyorum.

Zülal Ateş dedi ki...

hepiniz ordasınızne güzeellll:) keske bız de olabilseydik cok kıskandımmmmmmmmm :)

gülümse dedi ki...

bileklikler gerçekten şahane görünüyor,çiçekli olanı özellikle beğendim.ama tüm koleksiyona da bayıldım,deriler beni benden aldı

Followupfashion dedi ki...

Organizasyon güzeldi,deriler de güzeldi ama sizinle birlikte orada olmak daha da güzeldi;)

Wear A Smile! dedi ki...

şekerim kırmızı elbise ne güzel durmuş üstünde öyle :)
çok mutlu oldum karşılaştığımıza canım, bir dahaki planlı olsun ama artık :)
öpüyorum kocaman..


Wear A Smile!

Kuzununannesi dedi ki...

pembe aksesuarlar benım olsun pembeeler morlar cıvıl cıvıl ay harıkaaaaalar, yakından gormek daha keyıflıdır emınım

Gezgin Kız - Traveler Lady dedi ki...

hepinizin postlarını okuduğum için ezberledim koleksiyonu da:) çok şekersiniz yine canım...

Adsız dedi ki...

deri üstü demirli tasli elbiselere bayiliyorum, bu senenin modasi. hülya avsarda cok giyiyor programlarda dikkatimi cekti bu aralar.

Giz dedi ki...

Postlarda bakmakla canlısını incelemek bambaşkaymış :) altın detaylı siyah deri bileklik, elbise ve ceket favorim :) üstü kalpli püsküllü elbiseyi de çok sevdim ben de artık heyecanla bekliyorum bu kreasyonu tatlım :)

deniz saatçioğlu dedi ki...

Aaaa, herkes ordaymış, ben niye yoktum ki :(( Versace koleksiyonu için pek birşey diyemeyeceğim ama sizler çok tatlısınız Rebelcim. özlemişim valla :)

denizsaatcioglu.blogspot.com

Mia Wallace dedi ki...

açıkcası H&M'den daha iyisini beklerdim ama siz çook hoşsunuz kızlar :)

PINKY FASHION dedi ki...

Versace'yi bir türlü sevemedim, H&M keşke Versace yerine başka bir designerla işbirliği yapsaydı:( ama lansman gayet eğlenceli geçmiş görünüyor;)

civciv dedi ki...

vaaay harika bir davet olmus !!

ücünüz bir arada, ne güzel :)

kolleksiyon gayet hosmus ..

duju dedi ki...

hepsini çook beğendim ama en çook deri elbise ve deri mont hoş görünüyor ve senin göstermiş olduğun kırmızı elbise! Aksesuarlarda çook güzeller, biran önce H&M diyorum :))

öperim canım

http://dujufashion.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...