16 Ocak 2012 Pazartesi

Altın Küre Ödülleri 2012 / Kırmızı Halı

Herkese Pazartesi sabahından merhaba.Dün gece düzenlenen ödül törenini uykuya yenik düşüp izleyemedim malesef.O nedenle benim gibi izleyemeyenler dün gece neler kaçırdılar ve dün geceye hangi ünlüler damgasını vurmuş,gelin hep birlikte inceleyelim.

Gecede ağırlığını hissettiren renk ve modellere gelecek olursak,benim en çok dikkatimi çekenler sırt dekolteleri, deniz kızı elbise modelleri,iki renk tonlu elbiseler,mavinin tonlarını özellikle laciverti tercih edenlerin çoğunlukta oluşuydu.

İlk olarak ,benim geceden favorilerim ile başlıyorum;


Dün gece Angelina Jolie, kırmızı halıda tüm gözleri üzerine çevirmeyi başarmış.Yakası kırmızı,dozunda bacak dekolteli saten Atalier Versace elbisesi ile benim gecedeki ilk favorim.Topuzu,minik küpeleri ve kırmızı çantası ile oldukça zarif görünüyor.


Salma Hayek üstü işlemeli altı pileli Gucci elbisesinin içinde harika görünüyor,baştan ayağa kendisine bayıldım.Küpesinden saç modeline kadar o gece ki favorilerimden.


Evan Rachel Wood ,Gucci elbisesinin içinde adeta bir tavus kuşunu andırıyor.Topuzu ,sade tuttuğu makyajı ve beyaz teni ile,üstten tül ve pul işlemeleri ile başlayıp altlarda tüylerle bezenen elbisesini çok iyi taşımış.Gecenin açık ara favorilerinden,bir içim su adeta :)


Lea Michele, gümüş renkli parlak Marchesa elbisesinin içinde kırmızı halıya yakışır bir görünüm içinde.Dumanlı göz makyajı ve topuzu kesinlikle bu elbise için en doğru seçim olmuş.Gecenin şıklarından biri olmayı en çok hak edenlerden :)


Ve gelelim gecede lacivert renge bürünen bayanlara,içlerinde ben en çok Michelle Williams'ın yerlere kadar uzanan Jason Wu elbisesini beğendim.Saç bandı elbisesi ile oldukça hoş ve uyumlu olmuş,sade makyajı ve mini clutch'ı ile gecenin sade şıklarından.


Diğer lacivertli ünlülerimize gelecek olursak,Emily'nin BCBG Max Azria elbisesinin tek kollu oluşu ve üst bölümü ne kadar güzel olsa da alt bölümü malesef kötü bir görünüm sağlamış kendisine.Belki yerlere kadar uzanan bir elbise olup ayakkabıları görünmeseydi daha iyi görünebilirdi.

Kelly Osbourne ise Zac Posen'dan omuz detaylı klasik saten bir elbise seçmiş.Malesef elbisenin kumaşı saten olduğundan üzerinde pek iyi durmamış,ben bu elbiseyi pek beğenemedim doğrusu. 


Helen Mirren insanı asla hayal kırıklığına uğratmıyor doğrusu.Baştan ayağa harika görünen Helen'in seçtiği elbisenin özellikle etek bölümüne bayıldım.Elbisenin üzerinde ki taşlı kemer ve çanta uyumu mükemmel.Topuzu ile birlikte ne kadar da narin görünüyor.

Berenice Bejo klasik,fazla risk barındırmayan bir kırmızı halı elbise modeli ile karşımızda.Bence gece için sıradan bir tercih de bulunmuş ama kötü göründüğü de söylenemez,ne dersiniz?


Bir diğer lacivertli güzelimiz ise lacivert ve beyaz ile karıştırılmış,kat kat kabarık Monique Lhuillier tasarımı elbisesi ile karşımızı çıkan Sarah Michelle Gellar.Saç ve makyajını çok beğensemde bel bölümünde toplanmış kumaşlardan oluşan etek katını pek sevemedim. 


Tilda Swinton ise lacivertin aksine buz mavisi bir Haider Ackermann elbise ile karşımıza çıkıyor.Altın bilekleri ve yine altın renkli ayakkabısı ile görünümünü tamamlayan Tilda kısa saçları ile oldukça hoş görünüyor.

Jodie Foster da mavi tonu seçen ünlüler arasında.Ben elbisesini ve alttan görünen siyah önü açık ayakkabılarını hiç mi hiç beğenmedim.Jodie Foster'ı sevdiğimden fazla yorumda bulunmak istemiyorum ama neden böylesine kötü bir tercihte bulunmuş hiç anlamadım.


Nicole Richie sırt dekolteli ,parıltılı Julien Macdonald elbisesinin içinde oldukça hoş görünüyor.Saç modeli,küpeleri ve parıltılı çantası ile gecede narin bir görünüm içinde.


Charlize Theron Christian Dior'dan giyinmeyi tercih etmiş gece için.Elbisenin rengi tenine göre biraz soluk kalmış,kırmızı renkte olsaydı belki daha çok yakışırdı.Ama bana göre tek sorun renk de değil,etek bölümünü de pek beğendiğim söylenemez,arkaya doğru uzanan kuyruk pek hoş olsa da ön kısımda ki katlar olmamış,ne dersiniz?


Zooey Deschanel Prada elbisenin içinde oldukça narin ve şık görünüyor.Özellikle elbisesinin sırt dekoltesi ve yaka bölümü çok başarılı.Aşağıya doğru biraz potluklar olsa da,gecenin şıklarından olmayı başarmış.


Emma Stone,gece için Lanvin imzalı iki renkli bir elbise tercih etmiş.Elbisenin modeli ve üzerinde duruşuna bayıldım ama keşke daha uzun olsaydı da ayakları görünmeseydi demekten de kendimi alamadım.Topuzu,minik küpelerini beğendim,özellikle göz makyajına bayıldım.


Kate Winslet,Jenny Packham'dan siyah-beyaz bir elbise giymeyi tercih etmiş,gece de ortalama bir sırada benim için.Şık ve göz alıcı diyemesek de kötü göründüğü de söylenemez,özellikle saç ve makyaj da geçerli not aldı benden :)  


Natalie Portman'da gece için Lanvin tercih edenlerden.Saten iki tonlu elbise elbisesi ile gayet hoş görünüyor,ne dersiniz?

Aslında geceye katılan ve posta eklenecek bir kaç isim daha var ama fotoğraf hazırlama ,yazı yazma derken sabah başladığım postum öğlen saatine dayanmış.O nedenle kalanları daha sonra eklemek üzere postu yayınlıyorum :)

7 yorum:

milky dedi ki...

Angelina bir elbisenin ne kadar güzel
taşınabileceğini öğretiyor.
her seferinde nefes kesici.

. dedi ki...

Angelina Jolie'den hiç haz etmedim. Tasarım bence çok kötü. Charlize Theron inanılmaz elit gözüküyor. Saç aksesuarına bayıldım!


♥HeelsAreMyDrugs♥
♥HeelsAreMyDrugs♥

hayatreceli dedi ki...

valla Angelina nın kostum en güzelleri ama onunda yakası nı beğenmedim hoş durmamış
Lea Michele in ki de çok şık beğendimm..
güzel bir post olmuş emeğine sağlık canım..
sevgiler...

Aylin at Lila Moonlight dedi ki...

Ahh super oldu bu ozet, ben de geceyi izlemedim cunku. AJ supermis cidden, benim de favorim. ERWood ise tam benlik bu tavuskusunun icinde, son postumda anlarsin niye :) bana bir gun odunc verseler bu elbiseyi, ahh ahhh. Tilda yi ben cok severim, bu buz mavisi tam onun rengi, o soguklukta, kesimini de cok sevdim, Haider bu kesim isini cok iyi biliyor. Ve son olarak Natalie favorilerimden, renkleri cok sevdim kesimden cok, bir de o mini clutch ini, ve NP nin kendisini. Simdi didem e geciyorum, o da bir ozet yapmis :))

essu dedi ki...

favorim angelina joliee :D herzamanki gibi hayran kaldım ona ♥

Gezgin Kız - Traveler Lady dedi ki...

emma stone u çok beğendim ben,sırt dekoltesi modaymış altın küre sırasında :D

Unknown dedi ki...

Benim favorim de Angelina Jolie ve Jessica Alba oldu tatlım :) Natalie Portman'a o elbiseyi yakıştıramadım, rengi güzel ama modeli olmamış sanki Rebel'm ://

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...