7 Ocak 2012 Cumartesi

Gizemli Güzel Rooney Mara

Merakla beklenen Ejderha Dövmeli Kız "The Girl With The Dragon Tattoo"  filmi önümüzde ki hafta Türkiye'de vizyona giriyor.Film buralara gelmeden önce ülke ülke gezip filmin galaları düzenlendi ve filmin yıldızı 26 yaşında ki Rooney Mara kırmızı halı da ki seçimleriyle göz doldurdu.

Peki kırmızı halıda ki tercihi hangi marka ve modeller olmuş,hadi gelin inceleyelim.




Almanya,Berlin'de katıldığı galada Michael Kors Pre-Fall 2012 koleksiyonundan siyah bir elbise tercih eden Rooney saç bandı ve öne dökülen kakülleri ile çok hoş görünüyor.Siyah önü açık topuklular ise Nicholas Kirkwood.



New York galası ise Ziegfeld Theater 'da yapıldı.Geceye Christian Louboutin topuklular ve Prabal Gurung Bahar 2012 koleksiyonundan siyah tül detaylı ve farklı kesimde bir elbise tercih etmiş.Kırmızı ruju ve kombini ile Gotik bir görünüme bürünmüş ama ona bu seçimi oldukça yakışmış,ne dersiniz? 



Paris, Fransa da yapılan gala da ise Louis Vuitton'dan çok hoş diz üstü bir elbise seçip,aksesuar kullanmamayı tercih etmiş.



İspanya,Madrid şehrinde yapılan galada Rodarte Sonbahar 2011 koleksiyonundan puanlı bir elbise giymeyi tercih etmiş ama bu renk onu biraz soluk göstermiş sanki,ben pek yakıştıramadım.





 İngiltere,Londra Leicester Square de düzenlenen galada Givenchy Sonbahar 2011 Couture koleksiyonundan beyaz,sırt dekolteli bir elbise seçmiş.Beyaz teni ve siyah şaçlarına bu elbise çok yakışmış doğrusu.Ayakkabıları ise Brian Atwood. 


Madrid'de ki fotoğraf çekiminde ise Givenchy'den military bir ceket giymeyi tercih etmiş.

11 yorum:

Adsız dedi ki...

Bu kiz güzelse bende dünyanin en güzel kiziyim demektir.

Moda Sihiri dedi ki...

Kiz cok guzel olmasa da degisik bir havasi oldugu kesin. Ve kiyafetleri cok hos, cok zevkli.


http://modasihiri.blogspot.com/

Mary dedi ki...

Her style is amazing! Always wearing awesome dresses!

What's Next dedi ki...

filmi önceden seyrettim ben ihihi çok güzel, kesinlikle çok başarılı bir yapım olmuş öneririm :) bence güzellik göreceli bir kavram adsız yoruma.. ama rooney mara'nın kesinlikle kendine özgü bir çekiciliği var! ayrıca bembeyaz tenine, simsiyah saçlarına ve gizemli havasına uygun çok çok iyi seçimler yapıyor, keyifle takip ediyorumm :)

edankb.blogspot.com

Kuzununannesi dedi ki...

ımmmmmm beyaz elbısesı gercekten cok guzel ancak kendıde cok beyaz oldugu ıcın yakışmamıs:)) ejderha dovmelı kız superrrr cok begenmıstım :)

Gezgin Kız - Traveler Lady dedi ki...

bu kıza lisbeth olmayı yakıştıramadığımdan ağzıyla kuş tutsa umrumda olmayacak :DD

Zülal Ateş dedi ki...

ilk fotodaki elbisesi benim olsun muuuu:))

Wear A Smile! dedi ki...

ilk elbise ve oradaki makyaja bayıldım!
gözleri gerçekten çok güzel bu arada..

PINKY FASHION dedi ki...

gözleri çook güzel, siyahın ona yakıştığını düşünüyorum bence o da aynı şeyi düşündüğünden genelde siyah parçaları tercih etmiş

goncaninsepeti dedi ki...

yüzü ve saçı çok güzel, tarzı da herkesten farklı ben beğeniyorum bu kızı

Aysegul Uluc dedi ki...

ben bu kizdan cok korkuyorum, lutfen hemen eski sarisin haline donsun. zaten Lisbeth karakterinde de pek begenmedim filmde. karakter zaten normal rahatsiz, bir de seklen de asiri urkutucu hale getirmisler.
kiyafetlerine gelecek olursak Michael Kors elbisesi cok guzel

http://stylishtimes.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...