12 Ocak 2012 Perşembe

People's Choice Ödülleri 2012

Dün gece düzenlenen ödül töreni ile yılın favorileri seçildi.Çoğu dalda benim kazanmasını umduklarım ödüllerini alırken,bana göre sürprizler de olmadı değil :)

Tabi yazımızın konusu ödülü alanlardan çok o gece törene katılan ünlülerin neler giydikleri,hadi gelin şimdi hep beraber,gece de hangi marka ve modacılar tercih edilmiş inceleyelim.


Öncelikle geceye Cengiz Abazoğlu elbisesiyle katılan Pretty Little Liars dizisinin oyuncusu Lucy Hale ile başlayalım.Hollywood ünlülerinin kırmızı halılarda artık Türk modacıları da tercih etmesi ne kadar güzel.Lucy elbiseyi üzerinde çok iyi taşımış ama keşke fönlü bir saç modeli yerine güzel bir topuz ile daha hoş görünebilirdi .


Emma Stone o gece için tercihini Gucci'den yana kullanmış.Ben mi saçlara takıldım yoksa gece için fazla özenilmemiş mi anlamadım,Emma'nın saçları sanki alışverişe gider gibi,üstün körü taranmış gibi görünmüyor mu?


Kelly Osbourne 70ler ilhamlı maksi bir elbise tercih etmiş.Saç rengini de değiştirmiş,grimsi bir renge bürümüş saçlarını.Ben yeni rengini kendisine yakıştırdım doğrusu,siz nasıl buldunuz?


Ashley Greene , DKNY deri ve dantel detayların bir arada kullanıldığı bir elbise giymeyi tercih etmiş.Elbisenin üst bölümü hoş dursa da bel bölümünden sonrasının üzerinde duruşu benim pek hoşuma gitmedi.


Demi Lovato,straplez uçuş uçuş bir Marchesa elbise giyerek katılmış geceye.Üst bölümü biraz küçük mü gelmiş acaba :)Topuzu ve ayakkabı seçimi gayet hoş.


Ginnifer Goodwin, Roksanda Ilincic'den pembe bir elbise ile karşımızda.Retro saç modeli ve elbiseyi beğensem de ayakkabı ve çantanın bu elbise ile pek uyumlu olduğu söylenemez,ne dersiniz?


Chloe Moretz, Proenza Schouler'dan yeşil-siyah sade bir elbise ile katılmış geceye.Ben böyle bir ödül töreni için biraz sıradan buldum elbiseyi,en azından takılarla hareketlendirip geceye adapte etmeye çalışabilirdi ama aksesuar bile kullanmamış!


 Alyson Hannigan , Alice + Olivia'dan şirin ve işlemeli bir elbise tercih etmiş,ayakkabıları ve saç modeli de elbise seçimi ile uyumlu olmuş.


Jennifer Lawrence, Viktor & Rolf'dan file detaylı bir elbise tercih etmiş.Böyle bir güzelliğe yazık etmiş doğrusu,daha iyi bir tercih beklerdim kendisinden.


Kristen Bell, Valentino'dan deri ve tülün bir arada kullanıldığı kırmızı bir elbise ile karşımızda.Saçları banyodan çıktıktan sonra kendi kendine kurumuş görüntüsünde olmasaymış keşke(evet saçlara taktım!).Nedir bu ünlülerin gece elbiseleri ve özensiz saç modeli uyumsuzluğu!


 Jennifer Morrison, Oscar de la Renta imzalı çok hoş bir elbise tercih etmiş gece için.Topuzundan küpesine,çantasından ayakkabısına ben baştan ayağa çok beğendim kendisini.


Cobie Smulders, Reem Acra'dan gece mavisi straplez bir elbise tercih etmiş.Kolye,bileklik ve ayakkabısı çok şık ama giydikleri ile hiç ilgisi olmayan o çanta da neyin nesi!


Vanessa Hudgens,şık bir Jenny Packham elbise tercih etmiş gece için.Elbisenin modeli,saten ayakkabıları ve çantası gerçekten de çok şık.Topuzu da çok başarılı.Benim tek hoşuma gitmeyen bu seçiminin yaşının çok üstü olması ve kendisini büyük göstermesi.Kendi adıma bu elbiseyi daha ileri ki yaşlarda birinde görmeyi tercih ederdim.


Lea Michele, Marchesa 20ler ilhamlı püsküllü bir elbise ile geceye katılmış.Fotoğraftan gördüğüm kadarı ile çantası altın sarısı ayakkabıları ise gümüş!Umarım fotoğrafta renkler karışmıştır ve ikisi de aynı renktir demekle yetiniyorum :)


Nina Dobrev,Elie Saab imzalı kolları dantelli ,yeşil bir elbise tercih etmiş.Renk tenine ne kadar da uymuş,krem rengi ayakkabı ve çanta da elbiseyi kombinde öne çıkarmaya yardımcı olmuş,yeşil elbisesi ile çok hoş görünüyor.


Son olarak sıra Miley Cyrus da.Dozunda kullanılan göğüs dekolteli David Koma elbisesi ve yan tarafa topladığı saçları ile çok hoş görünüyor,ne dersiniz?


 Bu arada 1000 izleyiciyi geçmişim çok mutlu oldum.Beni izleyen,yazdıklarımı takip eden herkese çok teşekkür ederim.

11 yorum:

Followupfashion dedi ki...

Sen saçlara takilmissin ama ben ugrasilmamis gibi dogal duran saclari seviyorum.

Nina'nın elbisesinin rengi harika,kollarinin modelini de çok beğendim.

Moda Sihiri dedi ki...

Cengiz abazoglunun elbisesi cok hosmus gercekten. Bende dogal saclari daha cok seviyorum ;))

http://modasihiri.blogspot.com/

hayatreceli dedi ki...

nina dobrev in yeşil elbisesine bayıldım en güzeli bence o:))
hıh diğerleri çatlasın..
sevgiler:))))

Fikriye Filtresiz dedi ki...

Ben de çok özensiz buldum. Doğal saçlar evet ama bakımsız görünenler hayır. Bence gecede mikemmel denilesi bir elbise yoktu. Bir de senin ağzından dinlemiş oldum hoşuma gitti.Sevgiler

http://alisverisdanismani.blogspot.com

Nilgün Komar dedi ki...

1: saçlar kötü
2: belki üstünkörü gibi ama her şeyi birbirine uyumlu
3:elbisenin boyu çok uzun saçlar berbat :)
4:elbisenin altı hiç hoş değil sahiden, herşey meydandan :)
5:üstü biraz küçük değil 3 beden küçük
6:düz siyah bir ayakkabı daha iyi olurdu
7:takıları olsaydı belkide en şıklar içinde yer alabilirdi doğal bir görünümü var
8:çantası yok, ayrıca bu kıyafate altın rengi ayakkabı ve aksesuar olsa daha iyi olurdu çok sönük kalmış
9:bu elbise pazarda atıkların içinde kalmış gibi belkide model ile renk uyumsuzluğundandır
10:saçları topuzolmalıydııııı
11:herşeyi ile uyumlu tek kişi sanırım morrison.
12:vücuduna uygun olmayan bir elbise
13:etek uçları kötü bence
14:saçlar kötü
15:birazyeşil malyaj olsaydı onun dışında süper
16:alt kısımda renkli bi kumaş var sanırım o yüzden ayakkabı pemde güzel buda 3.beğendiğim olduu

rebeltakipte dedi ki...

Followupfashion,böyle etkinlikler de biraz özen ve şıklık arıyorum ,sanırım ondan benim saç takıntım :))

Moda Sihiri ,doğal saçların seveni çokmuş :)

REÇELİM ,Nina'nın elbisesi benim de en beğendiklerimden oldu

ALIŞVERİŞ DANIŞMANI ,evet böyle etkinliklerde şıklığı ile göz kamaştıran yerlere göklere sığdırmayacağımız bir ünlü görememek üzücü

Nilgün Komar, süper bir yorum bu ,tek tek ne düşünüyorsan yazmışsın,eline sağlık ve teşekkürler :))

zeys dedi ki...

marchesa elbıseyı cok begendmmmm

http://zeysfashionroom.blogspot.com/

Aylin at Lila Moonlight dedi ki...

Sac yorumlarinda haklisin bence. Ben elbiselere odaklandim, ve neon pembe ile V&R mavi elbise en ilgimi cekenler, yani en azindan bu iki elbiseyi magazada gorsem denemek isterdim : ) Eline saglik ozet icin : )

fashiONözge dedi ki...

senemim yaa haklısın valla doğal olsun saçlar ok ama bazıları harbi saçma sapan:)
canım bu arada izleyilerimizin 5000leri gördüğü günleri de yaşarız inşallah yaaa :)

GüzelGül dedi ki...

ilk siyah elbise beni benden aldi desem inanirmisin canim :)))

Mein Blog/Blogum

Aysegul Uluc dedi ki...

Nina Dobrev bence en şıkları

http://stylishtimes.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...