13 Mart 2012 Salı

İyi Olan Kazansın

Geçtiğimiz günlerde ''This Means War'' filminin tanıtımı için ülke ülke gezerek filmin galaları düzenlendi.Filmde paylaşılamayan güzel rolünü oynayan Reese Witherspoon da, bu vesile ile bloguma konuk oldu :) Ama görselleri incelemeye başlamadan önce sizlere filmin konusu hakkında ufak bir kaç bilgi vermeliyim.

Aksiyon filmlerini sever misiniz?Peki ya içinde bir de komedi varsa?İki sıkı dost CSI ajanının aynı kıza aşık olmaları ve bunu öğrenmeleri sonucu birbirlerine savaş ilan etmeleri ile başlayan film, birbirlerinin Reese ile olan buluşmalarını sabote etmeye çalışmaları ile devam ediyor.Tabi ben minik aksilikler yaratmaktan bahsetmiyorum, birbirlerinin peşine uçak takıp,iğne ile bayıltmalarını kast ediyorum,eh ne de olsa onlar birer ajan :) Tüm ajanlık yeteneklerini kullanıp kızı elde etmeye çalışıyorlar.

Başrollerinde Reese Witherspoon, Chris Pine ve Tom Hardy'nin oynadığı filmin konusunu, bir komedi filmi sever olarak pek beğendim,bu hafta mutlaka gidip izleyeceğim.

Merak edenler için filmin fragmanını da postun altına ekliyorum :)


Öncelikle filmin Londra galasından başlayalım.Reese ön tarafı yeşil payetlerler işli,arkası düz siyah Louis Vuitton bir elbise tercih etmiş.Elbisenin etek ucunda kullanılan saten elbiseye şirinlik katmış olsa da pek sevemedim ben,keşke ön kızım sadece yeşil payetten oluşsaydı diye düşünüyorum.Sık sık kullandığı düz fönlü saçlarını bu gecede de tercih etmiş.




Reese, filmin Los Angeles galasına ise Miu Miu elbisesi ve Christian Louboutin siyah ayakkabıları ile katılmış.Elbise straplez olup hiç takı kullanmadığından boyun bölümü bana fazla boş geldi. 



Güney Kore'de ki basın toplantısına ise Michael Kors Resort 2012 koleksiyonundan pembe bir elbise tercih ermiş.Pembe rengi Reese çok güzel taşıyor bence,ne dersiniz :) 



Reese Witherspoon,aynı günün akşamı Güney Kore'de ki galaya ise Giambattista Valli Couture siyah elbise ve Jimmy Choo ayakkabıları ile katılmış.Elbisenin özellikle üst bölümünü çok beğendim.



Reese, filmin Brezilya, Rio de Janeiro'da ki galasına ise Louis Vuitton Pre-Fall 2012 koleksiyonundan sarı renkli bir elbise tercih etmiş.Büyük taşlı kolye,siyah kemer ve Jimmy Choo ayakkabıları ile görünümünü tamamlayan Reese,çok hoş görünüyor.



Rio de Janeiro'da ki fotoğraf çekimine ise çiçek desenli Erdem elbisesi ve Manolo Blahnik ayakkabıları ile katılan Reese,adeta baharın habercisi görünümünde :)



Filmin fragmanına da göz atmanızı tavsiye ederim :)


Görseller:Zimbio, Style bistro, Style Trics, Gossip-center sitelerinden alınmış olup benim tarafımdan kolajlanmıştır :)

15 yorum:

hayatreceli dedi ki...

bazıları çok hoş bazıları basit geldi ama genelde hoş giyinmiş hatun:))

sevgiler

Adsız dedi ki...

Cok guzel bir yazi opmus ellerine saglik filmin adini cok begendim ben:) Brezilyada giydigi sari da cok yakismis sanki;)
http://stylishwho.blogspot.com/

Berlin'in Nar Çiçeği dedi ki...

Kadının doğallığı hoşuma gidiyor ne giyse yakışıyor hatuna :) Filmi de beğendim listeme alıyorum :)

shoe devotee dedi ki...

Filmi kesinlikle izlemek istiyorum. :)
Ben en çok Micheal Kors elbisesini beğendim.

bahar006 dedi ki...

Filmin afişindeki resmi hepsinden daha hoş, biraz oynanmış ama çok etkileyici:)

bakimblog dedi ki...

aslında afişle biraz değil epey oynanmış :p nerde o afişteki 90-60-90 hatun, nerde fotoğraflardaki balık etli(ne yazık kı daha gercekçi) hali :)

Lilli dedi ki...

Great post! I like her style!:) xoxo

Moda Sihiri dedi ki...

Kesinlikle sari LV elbisesini begendim. Takilari ve sacida hos gorunuyor ;)

Followupfashion dedi ki...

Çiçekli elbiseden emin değilim ama diğer kombinleri beğendim;)

Miss Psycho Cat dedi ki...

She is so cute :)

Duygu Senyurek dedi ki...

Merak ertim kuju mersii:) optiumm

Kuzununannesi dedi ki...

cok merak ettım bende..bırde strapless elbısee super gercekten

LILA MOONLIGHT dedi ki...

NY ta yasayan bir kuzenim var ayni Reese, o yuzden bu aktrise ozel ilgim var. Evlendikten sonra daha sexylesti sanki : ) Cok sagol begendigin ve dile getirdigin icin : )

Roberta Brumat dedi ki...

Beautiful pictures!
visit my blog and follow me!

Roberta

Sonsuz Dekorasyon dedi ki...

sarı ve pembe elbise çok hoş durmuş ama sondaki çicekli elbiseyle çok şişman görünmemiş mi? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...