5 Mart 2012 Pazartesi

Keratinology by Elidor Serisini Denedim

Geçtiğimiz ay kapımı kocaman sürpriz bir paket ile Elidor'un yeni serisi çaldı.Kutuyu açtığımda oldukça geniş ürün yelpazesinin beni beklediğini gördüm ve hemen kutunun içinden çıkan bülteni okumaya başladım.Sadece 5 kez yıkama sonrası bile etkinin görüleceğinin belirtilmesi de ürünleri denemeye hemen başlamaya teşvik etti beni doğrusu.


Setin geldiği uzun zaman oldu ama denemeden blogumda bahsetmek istemedim.Yaklaşık 1 aydır kullandığımdan ürünleri sizlerle de paylaşmak istedim.

Kuaför işlemleri nedeni ile 1 yıl boyunca yıpranan saçlarımızın onarılabileceği ve saçların parlaklık kazanacağı belirtiliyordu.Her gün düzleştirici ya da maşa kullanmasam da ,hafta da en az bir kez mutlaka saçlarıma yoğun ısı veren şekillendiricilerden kullanıyorum.Seriyi kullanmam sonucu rengi soluklaşıp matlaşan saçlarımın parlaklık kazandığını söylemeliyim.Özellikle ısıya karşı koruyucu spreyi mutlaka saçlarıma herhangi bir işlem yapmadan sürmeyi unutmadım tabi.


Saçlarımın yıpranmış oluşundan dolayı, şampuan ve kremin yanı sıra saç maskesini de hemen hemen her yıkamada kullandım.Saçları yumuşacık yaptığını ve tarama işleminin de kolaylaştığını söylemeliyim.


Saçlarım ince telli olduğundan sık sık elektriklenir.Bu sorun için geliştirilen gece serumu da beni bu derdimden kurtardı.Sadece saçlara bu durulanmayan spreyleri sürmem sonucu saçların çabuk yağlandığını söylemeliyim.
Bir de ben bakım ürünlerini kokusuz sevenlerden değilim,kullandığım ürünler mis gibi kokmalı mutlaka.Çoğu ürünü kokusuna bakıp alıyorum doğrusu :)O nedenle Elidor'un saç bakım serisinin kokusunun da çok hoş olduğunu söylemeden geçmeyeyim.

Benim için ürünler hakkındaki tek soru işareti saçlarımın son zamanlarda çok fazla dökülüyor olmasına bir çare olmayışı.Eğer böyle bir sorununuz yok ise seriyi kesinlikle tavsiye ederim.

Sizde kendi saçınızın durumuna göre Elidor'un çıkardığı yeni 3 seriden birini seçebilir,saçlarınıza evde bakım yapabilirsiniz.

Yeniden Yapılandırma Sitemi
Renk Koruyucu ve Canlandırıcı Sistem
Gelişmiş Düzleştirici Sistem


Nanonun binde biri,metrenin trilyonda biri olan Pico teknolojisi ile üretilen seride,Pico tanecikler sayesinde zenginleştirilmiş keratin moleküllerinin saçın özüne çok daha kolay inebildiği ve çok daha kalıcı olduğu gözlemlenmiş.

Elidor'a denemem için gönderdiği bu güzel set için teşekkür ederim.

7 yorum:

Adsız dedi ki...

bu şeylerden bana niye gelmiyorki...bende istiyorum bende bendeeee :)

Seda Maç dedi ki...

hmmm denme istediği uyandırdın rebelim paylaşım için sağol =) öperimmm

Gezgin Kız - Traveler Lady dedi ki...

detaylı bir inceleme, denenebilir :)

Duygu Senyurek dedi ki...

Gule gule kullan kujuu,geliyromusun marniye?

Kuzununannesi dedi ki...

ımmmmm dmeek oyle sevındımmmmm rebelcımmmm

B.Erdogan dedi ki...

Bende sprey ürününü kullanıyorum. Gayet başarılı olduğunu söyleyebilirim. Fakat diğer ürünler ile birlikte kullanınca daha etkili olacaktır muhakkak.

www.modaplan.blogspot.com

Followupfashion dedi ki...

Serumunu özellikle merak ediyorum;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...