9 Mart 2012 Cuma

Paris Moda Haftası / Katy Perry

Moda haftası boyunca sevdiği tasarımcıların defilelerine katılıp,her defileye farklı bir kıyafet seçen Katy Perry,moda haftasının en çok konuşulanlarından oldu.

Son zamanlarda kullandığı mavi renk saçlarıyla oldukça dikkat çekici görünse de ben siyah saç rengine geri dönmesini bekliyorum inatla.Siyah saç,mavi gözleri ve bembeyaz teni ile o kadar güzel duruyordu ki ,nedir bu renkli saç merakı hiç anlamıyorum.

Saçlarını bir kenara bırakırsak,her zaman farklı seçimleri,değişik kıyafetleri ile adından söz ettirmeyi başaran Katy,bakalım Paris Moda Haftası boyunca neler giymeyi tercih etmiş.



Viktor & Rolf İlkbahar 2012 koleksiyonundan tercih ettiği siyah-mavi elbisesi ve mavi ceketi ile saçlarıyla büyük bir uyum içinde görünüyor doğrusu.



Vera Wang'den seçtiği bu elbisenin etek bölümü keşke mankenin üzerindeki ile aynı olsaydı dedim fotoğrafı görünce.Katy Perry'nin tercihini bu kez ona pek yakıştıramadım.Zaten üst bölümde kullanılan iple bağlı üstün bir de etek bölümünde büzüştürülmüş ipli bölümünü elbise için fazla buldum ben.



Makyajını sevemesem de kombinini Katy'ye çok yakıştırdım.Pileli eteği ve elinde ki lolipopu ile tam şeker kız candy modunda :).Tabi mavi takıntısı saç da olduğu kadar giyimde de devam ediyor.Hatta ayağında bile mavi french olduğuna dikkat çekerim :))



Chanel defilesini izlemek için siyah göğüs ve etek ucu dantel detaylı bir elbise tercih etmiş.Elbise hoş olsa da onu biraz kilolu gösterdiği bir gerçek.


Paris'e gelmişken defile aralarında alışverişe de çıkmayı aksatmamış.Alışveriş için daha rahat bir kombin seçen Katy,giydiği sarı örgü kazağı ile kombinine renk katmış.Ben bu görünümünü çok sevdim.


Katy, Ysl defilesine bu sıralar popüler olan (hatta şu postta yazdığım) askeri yeşil renginde bir elbise ile katılmış.Siyah deri ceket,deri kemer ve çizmelerle tamamladığı kombini içinde çok hoş görünüyor.Yaptığı makyajı ise çok başarılı buldum,buğulu göz makyajı ona kesinlikle çok yakışıyor.



Karl Lagerfeld tarafından düzenlenen partiye Balmain süper mini elbisesi ile katılan Katy,göz kamaştırıyor.Elindeki çantası ve Louboutin ayakkabıları ile bir içim su adeta :)

22 yorum:

CMOS dedi ki...

sanırım renkli saç trendini komple sevmiyorum uçlarda diplerde yada sadece bir bölgede daha etkileyici duruyor ama bahsettiğimiz kişi bir star onu görmezden gelebiliriz=) marjinal hoş bir daha baktıran bir görüntü ve kıyafet tercihleri de güzel=)

hayatreceli dedi ki...

valla saçları boşverelim ama şık kadın 1 no daki mavi trençkot a bayıldımmm:))

sevgiler canım

Adsız dedi ki...

balmain elbisesine bittim:)bence artık saç rengini değiştirmeli! ayrıca yorumlamanı cok beğendim:)

Gardrop Kedisi dedi ki...

Yorumlarında sana katılıyorum. Şahane post olmuş ;)

Çiçeklendim dedi ki...

bu kadının saçlarına ve tarzına bayılıyorumm:)))

Moda Sihiri dedi ki...

Son resimdeki elbise muhtesem gorunuyor :))

Blogger Bolat dedi ki...

Cesur ve farklı kadın :)

Miss Psycho Cat dedi ki...

Maybe it's crazy, but I love her hair :)

=/=// =/= dedi ki...

ilk görseyde saç kesimi gerçekten çok hoş. Mint mavisinide hemen kabullenmiş. Maviyi seviyor. Gerçi her rengi seviyor demek daha doğru sanırım. Fakat ben o mavi frenchlere takıldım o bence olmamış. Kirli bir görüntü oluşturmuş.

NİNO dedi ki...

SAçları bi kenara burakırsak..İlk resimdeki trenckot ve elbise harikaaa

White Perla dedi ki...

Chanel defilesinde giydigi siyah elbise cok guzelmis.

www.whiteperla.blogspot.com

Carrie dedi ki...

i think this blue hair looks amazing. :)


http://www.cscloset.de/

Enda dedi ki...

doğru dürüst bakamadım rebelcim =( ama hızlı bi süzdüğümde beğendim teşekkürler emeğin için

Aysun Karaalioğlu dedi ki...

galiba en cok alışverişe cıktığı halini beğendim..

Adsız dedi ki...

Katy looks stunning whatever hair color she has.

http://moochinginspirations.blogspot.com/

Lilli dedi ki...

Great post! She has such unique style!:) (Follow u back!) Kisses!:)

Unknown dedi ki...

Thank you very much!! I'm happy to have you among my followers! As you can see,I'm already your follower,your blog is very cool!! Ciao Paolo

Suvarna Gold dedi ki...

thx for the follow my dear

followed u too

Tânia Amaral dedi ki...

Great pots! Your blog is realy good (:
I''m following now.
xoxo, Tânia.

http://vintagedaily.blogspot.com/

AndreiaSalim dedi ki...

Your blog is wonderful, so I'm following you too!


Thank you for your comment and for being my new follower! I'm flattered:)

A big kiss from Brazil!
http://deiafsalim.blogspot.com/

¸.•°*”˜˜”*°• ..¸.•°*”˜˜”*°•.☻/ღ˚ •。* ♥ ˚ ˚✰˚ ˛★* 。 ღ˛° 。* °♥ ˚ • ★ *˚ .ღ 。/*˛˚ღ •˚ ˚ ✰✰˚* ˚ ★/ \ ˚. ★ *˛ ˚♥* ✰。˚ ˚ღ。* ˛˚ ♥ 。✰˚* ˚ ★`⋎´✫¸.•°*”˜˜”*°•✫..✫¸.•°*”˜˜”*°•.✫°

Unknown dedi ki...

Tatlım, Katy Perry'nin genel stilini ben de çok beğeniyorum özellikle soft tonlar bebek sarısı, uçuk pembe ve mavi çok hoş duruyor ancak (en son pembe saç da yakışmıştı) ancak mavi saçı ben de oldukça iddialı buldum. Pilili eteğin soft rengine o ayakkabıları yakıştıramadım ancak koyu yeşil kombinine bayıldım canım ;)

Michael Kors Cross Body Bag çekilişimize katılmak için;
Betwin Us

cyborg dedi ki...

Ben mavi saçını sevdim! Keşke Lady Gaga ile aynı gitmeseler... Ama marjinal saç renkleri Rihanna'daki gibi zorlama durmuyor, en klasik saç modeliyle bile gözü tırmalamıyor bence. Ama bu tip şeyler biraz da zevk işi tabii=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...