18 Mayıs 2012 Cuma

The Body Shop Lansmanı ''Beauty with Heart''

Geçtiğimiz günlerde, değişen konsepti ile yenilenen mağazasını incelemek için The Body Shop İstinyePark mağazasına davetliydik.

İlhamını doğadan alan ve bu yıl dünyada 36. yılını kutlayan The Body Shop,yeni yaşını mağaza konseptinden ambalajlara kadar bir çok yenilikle kutluyor.


36. yıla özel ''Beauty with Heart'' mottosu ile hareket eden The Body Shop,bu yıl ilk kez bir marka elçisi ile çalışıyor.Markanın temsilcisi olarak İngiliz model ve oyuncu Lily Cole seçilmiş.

The Body Shop adını duyduğumda benim aklıma ilk olarak çilek ve mango kokulu kremler geliyor ama mağazada vücut yağlarından parfümlere,şampuanlardan makyaj malzemelerine kadar bir çok seçenek bizleri bekliyor.





Pek çoğumuzu nefis kokuları ile kendine hayran bırakan marka, aynı zamanda Yerel Adil Ticareti destekliyor ve her bölgenin kendine özel ürettiği en doğal ürünleri kullanıyor.Hatta The Body Shop'un Narlı serisinde Türkiye'de üretilen narlar kullanılıyor.
Bunun yanında hayvan haklarını koruyor ve ürünleri kesinlikle hayvanlar üzerinde test etmiyorlar.


Mağazanın yeni konseptini incelerken bizi gezdirip marka ve ürünler hakkında bilgiler veren satış temsilcisi, satışa yeni sunulan vücut yağını elimde denedi.Yaptığı harika el masajından olsa gerek,elim kuş olup hafifledi.Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum buradan :)



Bizlerin en çok çilek ve çikolata kokulu ürünleri sevdiğimizi bildiklerinden olsa gerek,ürünlerin yanına çikolata ve çilekleri de koymayı unutmamışlardı.



Unutmadan söyleyeyim yeni konsept şimdilik sadece İstinyePark ve Bağdat Caddesinde.O gün bize sunulan leziz ikramlar ve samimi ev sahipliği için The Body Shop'a teşekkürler.

8 yorum:

Syhn dedi ki...

36 yıl vay be!
ikramlıklar ince düşünülmüş..

Kibele Demirbas dedi ki...

o mağazaya girmek ve parayı hiç düşünmeden istediğim herşeyi sepete doldurmak istiyorum , lüüütfeeennn

Nilgün Komar dedi ki...

evet seyhan'a katılıyorum ikramlıklar harika :)

Lilli dedi ki...

so nice images dear!

BÜTÜ dedi ki...

çooook güzel görünüyor tüm ürünler ama ikramlar muhteşemmiş tatlım :)

Unknown dedi ki...

Lovely post and very nice blog! Would you like to follow each other?

Unknown dedi ki...

wow! somany great cosmetics:D
please visit me in free time:)
http://mesmerize87.blogspot.com/

Adsız dedi ki...

cook sevirorum yazdikarini:) benim sayfamda bakmak istersen cok sevinirim:)
Almanyadan coook selamlar♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...