3 Mayıs 2012 Perşembe

Herbalife Cilt Bakım Lansmanı

Geçtiğimiz hafta Herbalife International Dış Beslenme ve Küresel Ürün Pazarlama Yönetmeni Jackie Carter Türkiye'deydi.Bu nedenle markanın cilt bakım ürünlerinin tanıtımı için eat.drink.shoot studio'ya davetliydim ve ürünleri bir bir sizler için inceledim.Herbalife markasını daha çok zayıflama ürünleri ile tanıyor olabilirsiniz ama aynı zamanda cilt bakım ürünleri de bulunuyor.


Jackie Carter bizlere ilk olarak cilt bakım ürünleri kullanmanın gerekliliğinden bahsetti.Her ne kadar beslenmemize dikkat etsek,vitamin ve mineralleri tam olarak alsak da vücut bunları daha çok organlara taşır ve cilt için çok az miktar kalır.O nedenle yediklerimize dikkat etmenin yanında cildimizi dıştan nemlendirip, beslemeliyiz.

.

Herbalife da her cilt tipine uygun ürünler mevcut.Benim en çok beğendiğim ürün ise makyaj altı olarak da kullanılan cilt pürüzsüzleştirici,Radiant C Daily Skin Booster oldu.Sadece 3 minik noktayı yüze yaymak, ciltte pürüzsüzlüğü sağlıyor.Makyaj altı nemlendirici ürün arayanlara kesinlikle tavsiye ederim.
Bir de C vitaminli cilt temizleme jeli mandalina gibi kokuyor ve içindeki peeling noktacıkları zedelemeden temizlik sağlıyor.


Herbalife ürünleri sadece distribütörler tarafından satılıyor,ürünlerin satıldığı bir mağaza yok.O nedenle ürünleri daha detaylı incelemek için mutlaka buraya tıklayarak Herbalife Türkiye sayfasına göz atmanızı tavsiye ederim.

Son olarak eklemeden geçmeyeyim,o gün bizler için leziz ve sağlıklı yiyecekler hazırlanmıştı ama ilk olarak Herbalife'ın ürünlerinden domates çorbasını deneme şansı bulduk,tadı lezzetliydi ve tok tutma özelliği varmış duyurulur :)


7 yorum:

Serap dedi ki...

Zayıflama sezonu açıldı. Biraz motive olsak da zayıflasak :)

rebeltakipte dedi ki...

Serap senin ihtiyacın yok ki,bana lazım.4 gündür rejimdeyim bakalım umarım bu kez kısa sürelilerden olmaz,hep öyle başlıyorum ama sonu çabuk geliyor :)

Lilli dedi ki...

These inspire me dear!:) Kisses!

Mia Wallace dedi ki...

bu aralar yaptığım tek yüz bakımı, yüzümü keselemek ve bepanten sürmek :)

Lions, Tigers and Fashion OH MY! dedi ki...

Looks like so much fuN!! hope you have a great day! xoxo

fashiononboard dedi ki...

kesinlikle bu post sonrasinda en kisa surede herbalife urunlerinden deneyecegim, not aldim kendime. artik ben de seni takipteyim rebel'cim! :)

http://fashiononboard.blogspot.com

Debbi x3 dedi ki...

wow, toller blog ♥

http://debbifashion.blogspot.de/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...