8 Mayıs 2012 Salı

Met Costume Institute Gala 2012

Dün gece düzenlenen 2012 Met kostüm balosuna katılım oldukça fazlaydı.Uzun zamandır yüzünü görmeye hasret kaldığımız ünlü oyunculardan,her giydiği ile olay olanlara kadar bir çok ünlü sima, birbirinden farklı ve dikkat çekici elbiseleri ile boy gösterdiler.

Katılan ünlü isimler çok fazla olunca bende sizlere tek tek inceleyebilmeniz için facebook sayfamda bir fotoğraf albümü oluşturdum.Buraya tıklayarak kim ne giymiş detaylı bir şekilde göz atabilir,beğenilerinizi like ile eleştirilerinizi de yorum ile gösterebilirsiniz :)

Tabi bu postu fotoğrafsız bırakmak olmaz,benim geceden favorilerim kimlermiş bir bakalım.


January Jones'un elbisesinin rengi de modeli de ona çok yakışmış.Sarı rengi ben esmer tende daha çok sevsem de,beyaz tende ancak bu kadar güzel durabilirdi diye düşünüyorum.

Camilla Belle'nin gümüş renkli elbisesinin v yaka kısmı çok güzel,elbise o kadar güzel oturmuş üzerine o kadar güzel taşımış ki hayran kalmamak elde değil.Sadece koyu renk rujunu pek sevemedim.


Renee Zellweger, tercihini siyahtan yana kullanmış.Öncelikle elbisenin içinde incecik göründüğünü söylemeliyim.Topuzunu ve küpesini elbisesi ile çok yakıştırdım.Elbisenin hiç kuyruğu olmasaydı daha iyi olurdu diye düşünsem de,ilk fotoğrafta ki duruşunun harika göründüğünü söylemeliyim. 

7 yorum:

gülümse dedi ki...

reneenin elbisesi cidden iyiymiş,duruşu da güzel ama kadında popo namına bişey yok yaww:)

Mia Wallace dedi ki...

ayyy brn fr koyu renkli rujunu çok sevdiiim :)

Nilgün Komar dedi ki...

evet en güzeli siyah olan çünkü vucut rengi saç rengi makyajı ve tipine en uygun giyinen o olmuş!!

elipsworld dedi ki...

Bencde 3ude gayet sik ;)

kitten dedi ki...

camilla belle'in makyajı kızı acayip çirkinleştirmiş

Gezgin Kız - Traveler Lady dedi ki...

siyah elbiseyi çok beğendiiim :)

Miss Psycho Cat dedi ki...

That yellow dress is amazing!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...