4 Mayıs 2012 Cuma

Saçınız için Hangi Rengi İsterdiniz?

Son zamanlarda renkli saçlar hiç olmadığı kadar popüler,şüphesiz bunda ünlülerin etkisi büyük.Özellikle son zamanlarda mavi saçları ile beğeni toplayan Katy Perry,bu trendin öncülerinden.
Benim renkli saç deneyimim ise orta okuldayken aldığım pembe ve mavi renkli, yıkandığında çıkan saç spreyleri ile oldu.Teyzeme gittiğimde kuzenimle saçlarımızın bir kısmını boyayıp,dışarı çıkmıştık,herkesin gözü saçımızdaydı ama iyi göründüğünden değil tabi,sprey boya gibi durmuyor ne de olsa  :)Yaşım gereği o dönemlerde hep farklı şeyleri denemek isterdim,saçlarımı boyatıp evlatlıktan reddedilmeyi göze alamayacağımdan saç spreylerine yönelmiştim,hala satışı var mı ya da deneyen oldu mu hiç bilmiyorum doğrusu :)

Uzun zamandır saçlarım hep aynı renk,kızılın tüm tonlarını koyudan açığa kadar denedim,en radikal saç rengim evlenirken düğünden bir hafta önce neredeyse kırmızıdan koyu pembeye dönük boyattığım saçlarımdı eve geldiğimde büyük tepki aldığımdan 1 gün sonra yeniden kızıl-kırmızıya dönük bir renge boyatmıştım :)

Açık tonlu saçlarda uçlarda pembe hoş dururken,koyu saçlarda da mavi rengi yakıştırıyorum.Ama tamamen mavi ya da pembe renk saç ile gezmek,şuanda bana çok uzak.Peki siz ne düşünüyorsunuz renkli saçlar konusunda,boyasaydınız hangi renk olurdu pembe,mavi ya da gri?Beğenip de denemeye cesareti olan var mı?





18 yorum:

El ele geziyoruz... dedi ki...

turkuaz :P

kitten dedi ki...

selena gomezin saçları en güzel, ben bu tarz çılgın renkleri sarışınlarda değil, koyu kahve saçların aralarında beğeniyorum(: ben liseden mezun olur olmaz içimde kalan tüm renklere boyattım açıkçası, mavi,pembe,mor,turuncu,siyah hepsini denedim rahatladım :D

Adsız dedi ki...

so cute!

DECO☆deniquo dedi ki...

degrade güzel bence, şu 4. görsel mesela, turkuaz uçlu sarı, misss! ben renkli çıtçıt peşindeyim bir süredir bulduklarım beni tatmin etmedi (şu postta var renkli çıtçıtlı halim:
http://decodeniquo.blogspot.com/2012/05/decodeniquo-for-jet-set-beverly-hills.html )

gerçek saç değil, şekillendirilemiyorlar, yapaylar vs. vs. güzel bordolar, mürdümler ve morların vişne-kahve saçımla uyacağını düşünüyorum. ama favorim açık sarı saçta uçlarda degrade degrade uçuk sarı, somon, açık mercan, lila tonları.. saçlarda my little pony etkisi <3

ne güzel bi post ya, çok sevdim bu konuda okumayı yazmayı çizmeyi :)

bana da uğra bi kahve içelim :)
decodeniquo.blogspot.com

Lilli dedi ki...

I like the color of Kate Perry!:) kisses!

Gezgin Kız - Traveler Lady dedi ki...

en tahammül edilebilir olanı ilk resimdeki :)

Bizim Kız dedi ki...

"Allaahıımm ben neden cesaret edemiyorum bu güzel renklereee" diye isyan etmeden önce, onların sanatçı benim de gayet ciddi olan hukuk gibi bir meslek sahibi olduğumu düşünüp,kaderime küsüp,en fazla balyajla,karamelle,hürremle renklendiriyoruz işte dünyamızııı ühühü :((
http://bizimkiz.blogspot.com/

LILA MOONLIGHT dedi ki...

Ikinci resimdeki soldaki buyuk resimdeki kiz ne kadar guzel, onun saclarina bayildim iste. Ben de cok seviyorum bu renk oyunlarini ama sarisinlara daha cok yakisiyor.

cerenim.com dedi ki...

uclari pembe olan olur benim icin :)

Miss Psycho Cat dedi ki...

I love "crazy" hair colors :D

White Perla dedi ki...

Kendi sac rengimi degistirmezdim, ama Katy Perry'a cok guzel duruyor bazen rengi, bazen de hic begenmiyorum. Senin paylastigin resimde cok hos ama:)

Aysegul Uluc dedi ki...

ben platin sari yapmak istiyorum saclarimi :)

http://stylishtimes.blogspot.com/

pembe fiyonk dedi ki...

saçta maviyi pek sevmezken şimdi bu resim beni benden aldı:)

Aylin dedi ki...

Bilmiyorum, sevemedim ben bu renkli saclari :( en cok katy perry ye yakisiyor bence :)

Unknown dedi ki...

saçımda çıkan ilk beyazla beraber bu kafa bembeyaza boyatılıcaktır efenim :)

j. dedi ki...

cool images, i really want to dye my hair a pastel shade

Much Love ♡

Jess †
THAT FASHION CULTURE

CMOS dedi ki...

bende tamamen sevmiyorum ama uçlar içinde kararsızım bana gider mi diye düşünüp duruyorum:))) sonuç yok =)))

MadamB Fashion dedi ki...

:) Benim için bu çok fazla olur ben sarı iyiyim

madambfashion.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...