14 Mayıs 2012 Pazartesi

Selen Kozmetik ile Saç Bakım Lansmanı

Saçlar bir kadının bana göre en önemli varlığı.Sizce de bizleri güzel,havalı ve renkli gösteren ne giydiğimizden önce saçlarımızın nasıl olduğu değil midir?
Geçtiğimiz Cuma günü Selen Kozmetik pazarlama müdürü Arzu Karaağaç ve ürün müdürü Selen Yorgun bloggerlara Etiler Big Chefs'de sıcak bir ortam ve hoş sohbet eşliğinde Down Under ürünlerini tanıttılar.



Kanada'dan ithal ve doğal olan Down Under serisinde her saç tipine uygun ürünler bulunuyor.Tabi saç için en doğru ürünü kullanmak en iyi sonuca ulaşılmasını sağlıyor.Arzu hanımın özellikle üzerinde durduğu konu ise UV filtreli ürünlerin kullanılmasının gerekliliğiydi.Çoğumuz yaz aylarında UV filtreli ürünleri sadece güneşin zararlı ışınlarından korunmak için kullanıyoruz ama aslında bu ürünler bizim günlük kullanımda saçlarımıza uyguladığımız fön ve maşa gibi işlemler içinde koruyucuymuş.

Benim ise Down Under serisinde saçlarıma en uygun olanı FruitKicks ince telli saçlar için hacimlendirici nar ve greyfurt özlü seriymiş.Seri içindeki favorim ise hemen denediğim bukle biçimlendirici köpük oldu.Saçları sertleştirmeden şekil verişini ve verdiği doğal görünümü sevdim.Üstelik içeriğinde UV filtresi de bulunuyormuş.


Arada eğlenceli çekimler de yapmayı ihmal etmedik.Serapla Moda, Follow up Fashion ve Ben :)


O gün ürünleri tanımanın ve yakından incelemenin yanı sıra bir de Selen Kozmetiğin facebook sayfasında düzenlediği fotoğraf yarışmasının 1.'sini seçmek içinde oradaydık.Fotoğrafları yaratıcılığa göre puan verip oyladık.Yarışma ile ilgili bilgi ve sonuçlara Selen Kozmetik facebook sayfasından ulaşabilirsiniz.

Down Under Naturel's ve FruitKicks ürünleri hakkında daha detaylı bilgiye ulaşmak ve size en uygun ürünü bulmak için Selen Kozmetiğin sitesine göz atabilirsiniz.

4 yorum:

Lilli dedi ki...

You look so cute dear!:) Kisses!

Gezgin Kız - Traveler Lady dedi ki...

follow up fashionda görmüştüm fotolarınızı çok eğlenceli geçmiş belli bu arada canım baya bi zayıflamışsın fıstık gibi olmuşsun :D

Atahan ile hayat dedi ki...

bana önerebileceğin bir ürün varmı saçlarım kuru ama saç derim yağlı son 7 yıldır saçıma uygun şampuan hala bulamadım:((

Serap dedi ki...

Süper süper fotolar :) Öpücük

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...