21 Mayıs 2012 Pazartesi

Tuğçe Kazaz ile Calzedonia Geri Dönüşüm Etkinliği

Geçtiğimiz hafta İstinyePark Calzedonia mağazasında düzenlenen etkinlikte hem yeni sezon bikini modellerine göz attık hem de Calzedonia'nın başlattığı geri dönüşüm etkinliğine destek verdik.O gün geri dönüşüm hakkında ki düşüncelerimizi yazmamız için kocaman bir pano kurulmuştu,biz de aldık elimize kalemi başladık yazmaya ;)


Tuğçe Kazaz'ın ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte,Tuğçe Kazaz hem favori mayo ve bikini modellerini seçti hem de eski bikiniyi geri dönüşüm kutusuna atarak bizlere poz vermeyi ihmal etmedi.
Bu kampanyaya destek olmak için sizde eski bikini ve mayolarınızı Calzedonia mağazalarına getirebilir,bayan grubu için 12 TL, erkek grubu için 7TL ve çocuk grubu için 5TL indirim kazanabilirsiniz.Kampanya 30 Haziran'a kadar devam edecek,toplanan bikini ve mayolar inşaatlarda izolasyon malzemesi,cüzdan,temizlik bezi,oyuncak,sentetik kumaş gibi ürünler ile ikinci bir hayata yelken açacaklar.



Calzedonia'nın yeni sezon bikini modelleri birbirinden güzel ve renkli.Mağazaya girince insan hangisine bakacağını şaşırıyor, üstelik her vücut tipine uygun modeller koleksiyonda bulunduğundan kimse üzgün ayrılmıyor.

Calzedonia 2012 sahil koleksiyonundan bir kaç fotoğraf ekliyor,yaz için bikini alışverişi yapmayı isteyenlere mağazaya mutlaka göz atmalarını tavsiye ediyorum.






12 yorum:

Koca-man ve Karısı dedi ki...

Bu kız hamilemiydi ya, şişmiş çünkü, öyle duruyor, Bikinilerden ve senden önce, Tuğçe Kazaz'ın karnında hala gözüm:))

Lilli dedi ki...

so nice pic!:) I like the new collection! Kisses!

Serap dedi ki...

bikinileri incelememiştim çok iyiler yahu.
Neden beraber fotografımız yok kii

Ellie dedi ki...

Evde giymediğim o kadar çok eski bikini var ki atmaktansa böyle bir etkinliğe katılmak çok güzel fikir. :)
Bu arada blogumda bir yarışma düzenliyorum. Sevil Parfümeri'den 100 TL hediye çeki ödülü var. Beklerim :)

http://elliefashionblog.blogspot.com/2012/05/yeni-ilham-kaynagnz-pinspire-ile-odullu.html

Grace Happy dedi ki...

galıba ben bu resımlere baktıkjtan sonra sadece mayo sevdıgıme anlam verdım

Rania Kelesidou dedi ki...

Great swimsuits, Calzedonia always has amazing pieces :)

elipsworld dedi ki...

Ne guzel bir etkinlikmis bu evde bir suru eski mayo ve bikinilerim var ve yenisi icin ilk is calzedoniayaya gitmek olacak eskileri atmaktansa boyle dgerlendirmek super! Buarada tugce kazazi ilk gordugumde benimde tepkim 'hamile mi 'oldu! Hamilemiymis ? :)

Gezgin Kız - Traveler Lady dedi ki...

vooovv ne kadar güzel bir kampanya başlatmışlar ben bi bakiim benimkilere :D

rebeltakipte dedi ki...

Kızlar sanırım giydiği elbiseden hamile gibi görünmüş fotoğraflarda,bildiğim kadarı ile hamile değil tabi %100 emin değilim ama mağazadan giderken elbiseyi çıkarıp jean t-shirt giydi şiş bir karın görünmüyordu :))

modafobik dedi ki...

Çok başarılı bir etkinlikmiş yaa :))

Gül dedi ki...

Selam Canım nasılsın ? Dicektimki senş artık Twitter ve Bloglovin ile takip ediyorum belki sende beni twitter ve bloglovinde takip etmek istersin :) Sevgilerimle Gül

gulun-dunyasi.blogspot.com

Kuzununannesi dedi ki...

buu postu baska bır blogda daha gorup cıceklı bıkınıye asık oldugumu soylemstım :)) sana da soyluyorum benım olsun olur mu:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...