17 Ocak 2013 Perşembe

DIY Yüzük Yenileme

Bir H&M alışverişimde kasada beklerken gördüm bu yüzüğü , ortasında ki renk soyulmuştu ama büyük taşlı bir yüzüğe kim hayır diyebilir.O sıralarda oje ile takı boyama da pek bir popüler olduğundan bir ara yeniler blogda da paylaşırım diye almıştım ama unutmuşum.Dün gece takılarımı düzenlerken denk geldim ve yeni görünümüne kavuşması için ojelerin içine daldım :)

İçlerinden mor ve lacivert La senza ojeleri seçip başladım boyamaya.İlk olarak orta bölümü laciverte boyadım ve kurumasını beklerken boya kabardı.Altında ki renk soyulmaya başladı,böylece bende rengi kazımaya uğraşmadan aseton ile silerek tertemiz bir alana kavuşmuş oldum.Daha sonra ikişer kat sürüp renkleri kuvvetlendirdim.(Akşam boyayıp çektiğimden fotoğrafların görüntüsü pek iyi değil ama yine de fikir olması açısından ekliyorum)


Ben sonucu pek sevdim.Peki sizce nasıl olmuş?Sizinde sıkıldığınız ya da rengini sevmediğiniz taşlı aksesuarlarınız var mı yenilenmeyi bekleyen?

7 yorum:

Hayat Kaydetmeye Değer dedi ki...

şahane olmuş , iyiki de olmuş :)))

Çılgın Mevdoş dedi ki...

GÜZEL FİKİR

Melislicious dedi ki...

harika olmuş valla süper fikir! ojenin rengi de çok güzelmiş. Ah keşke ben de böyle bişey bulabilsem çok güzel statement necklace malzemesi de olurdu bundan:)))

Kibele Demirbas dedi ki...

ÇOK HOŞ OLMUŞ
ELLERİNİZE SAĞLIK
AMA BEN SANKİ SADECE ORTASINDAKİ TAŞ BOYALIYKEN DAHA ÇOK BEYENDİM GİBİ :))

nedicen başa geldi çekicen dedi ki...

çok hoş ve farklı olmuş. Renklerin uyumu da bir harika. :) Güle Güle kullan canım :)

KOVA KADINIYIM BEN dedi ki...

böyle cok daha ıyı olmus

kampet dedi ki...

gerçekten harika olmuş. akıllıca bir davranış :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...