7 Ocak 2013 Pazartesi

Metalik Ayakkabılar

Altın ve gümüş renkli ayakkabılar önümüzdeki ilkbahar yaz sezonunda oldukça popüler olacak gibi görünüyor.Pek çok ünlü marka yeni sezon koleksiyonlarında, birbirinden farklı ayakkabı modellerinde metalik renklere yer verdi.
Hem de metalik renkler ile tüm gözleri direk üzerine çekmek istemeyip yine de bu trendi uygulamak isteyenler için sadece platform ve ya topuk bölümü metalik olanlarda mevcut.

Sanırım bu trendi en çok sevecek olanlar parlak renkleri seven ama sadece gece davetlerinde ya da özel günlerde kullananlar olacak.Artık gündüz bir jean ile bile kombinlenenecekler.

Ben modellerin içinde kaybolduğumdan sanırım gözüme çok hoş gelmeye başladılar.Daha önce alıp da dolabımda beklettiğim bir metalik ayakkabım yok ama bir yerlerde denk gelirsem hemen alacağım.Peki siz ne düşünüyorsunuz metalik ayakkabılar için, bir an önce giyeyim mi diyorsunuz yoksa aman bana uzak olsun mu?







Görseller: http://style.com,  http://luxpresso.com, http://trendnstylez.com

5 yorum:

Unknown dedi ki...

AMAZING CHOICES!!!I WANT ALMOST ALL OF THEM!!:)))

Unknown dedi ki...

hem dore hem de lame papilerim var valla bana yakın olabilirler pek bi begenıyorum :D

Melislicious dedi ki...

çok seviyorum iki rengi de moda olmadığı zamanlar bile hep giyerim. Paylaştıkların bide kaliteli duran metalikler, çok iyi duruyorlar özellikle ilk görsele bayıldım!

Nilgün Komar dedi ki...

ilk karedeki gümüşü çok beğendim

Unknown dedi ki...

En son resimdeki ikinci karedeki ayakkabıyı stilgiyin.com'da görüp almıştım. Ama kullanma fırsatım hiç olmuyor. Sanki fazla iddalıymış gibi geliyor bana. Ama çok şık yine de.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...