15 Temmuz 2013 Pazartesi

Tatil Gibisi Yok

Tatile gitmeden önce hep tatil sayıklayıp, gün saymıştım, doyamadan dönünce sayıklamaya devam ediyorum haliyle :) Artık programımda yakın yerlere kısa süreli kaçamaklar olsa da Bodrum'un yeri ayrı.

Bu yıl ilk kez gittiğim Ortakent Yahşi beldesi mavi bayraklı denizi ile içme suyu kadar temizdi ama sahil kum-çakıl karışık olduğundan deniz ayakkabısı olmadan denize girmek imkansız, hatta deniz ayakkabısı giyseniz bile türlü akrobatik hareketler sergilemek mümkün. Kaldığımız otelin plajı dahil tüm sahil aynı, yürüme ile 10 dakika uzaklıkta iskeleden girmek daha rahat ama çoğunlukla otelin önünde ki plajdaydık.



Daha çok yerli turist ağırlayan belde de eğlence adına pek fazla seçenek yoktu doğrusu, Joker Beach Club bizim Bodrum merkeze inmediğimiz günlerde ki seçimimiz oldu.



Alışveriş ve hediyelik eşya satan pek çok dükkan Ortakent sahilinde yerini almış ve fiyatları Bodrum'un merkezine göre çok daha uygun.




Ben her ne kadar denizi beğenmiş olsam da seneye Bodrum'a gidersem yine soluğu Bitez'de alacağım gibi görünüyor. Son olarak Bodrum Ortakent Yahşi'den gözüme takılan detaylara çektiğim fotoğraflar eşliğinde bakalım, ne dersiniz :)










5 yorum:

Nilgün Komar dedi ki...

bodruma hiç gitmedim ama yalıkavak bana göreymiş beni bilenlerin söylediği kadarı ile.. sen bence yine daha çok sevdiğin neresi ise oraya git

Joan dedi ki...

great pics!!
lovely cute baby!

rebeltakipte dedi ki...

T.C. Nilgün Komar, yalıkavak da güzelmiş diye duydum bende ama gitmedim hiç :)

rebeltakipte dedi ki...

Joan, thank you so much :)

darkolivee dedi ki...

çok güzel kareler canım
özellikle son karelerr ahhh orda olsam dedirtti bana :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...