5 Temmuz 2013 Cuma

Yaz Stilim: Siyah, Beyaz ve Rahat

Tatil bitti, Salı günü evime döndüm ama aklım hala Bodrum'da kaldı. Dönüşte post yapmak için tatilde bol bol fotoğraf çekmiştim ama hafif bronzlaşan tenim ile dün bir koleksiyon tanıtımına giderken çekildiğim fotoğraflar daha çok hoşuma gidince yeni olandan başlayayım dedim :)

Siyah ve beyazı bir arada sevmeyen yoktur sanırım, bu yazın başında her yerde siyah beyaz görmekten bıkmıştım ama aradan zaman geçince yine gözdem oluverdiler. Yaz demek canlılık demek, renk demek ama ben yine de şu siyahın peşini bırakamıyorum! Bensimon ayakkabıların rahatlığını ise hep duyuyordum, dün test ettim onayladım. Ayakta yok denecek kadar hafif ve bütün gün gezmelere dayanıklı, pek rahat :)







 H&M Üst, Koton Puantiyeli Etek, Bensimon Ayakkabı, Collezione Çanta

4 yorum:

gülümse dedi ki...

bugün blogta da yazdım, valla yazın düz ayakkabıların rahatlığını hiçbirşey vermiyor.topuklular beni boğuyor resmen :))çanta da çok hoş görünüyor

rebeltakipte dedi ki...

gülümse , evet canım bazen insan kendini şık hissetmek için topukluya ihtiyaç duyuyor ama ben <3 düz ayakkabı her zaman :) teşekkürler yorumun için, öpüyorum :)

Kuzununannesi dedi ki...

seker bloga dondum ve geldım :) yaz dedıgın zaten rahat olmalı helede kzuun varsa :)) bence en guzelı ohh pufur pufur :) sevgıler

rebeltakipte dedi ki...

KoKoŞ KeLeBeK , evet kesinkle :) bu arada hoşgeldin canım

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...