21 Ekim 2013 Pazartesi

Holiday Mode!

Nasıl geçti bayram tatiliniz? Eşim çalıştığından biz bu bayram İstanbul'daydık, aile büyüklerini gezip sonra ki günler boşalan İstanbul'un tadını çıkardım. Tabi aile büyükleri demek, rejimin bozulması demek. Bu hafta kendime müsade edip ikramları geri çevirmedim, yeni hafta ile şuan öğle yemeği niyetine eti form yiyip, ayran içmekteyim :)
Bayram boyunca yeni gelen Milanoo ayakkabılarımı ayağımdan çıkarmadım desem yeridir. Rahatlığı ile bu aralar yeni gözdem oldular, uzun yürüyüşler ve avm'ler de mağaza mağaza gezmek için ideal :) Fotoğraflarda yine öyle bol gezmeli bir günde çekildi, takılarımın tümü ise Bellast Jewelry, özellikle kalp formlu herşeyi seven ben elbette bu kolyeyi ve yüzükleri de pek sevdim :)






I really love my new Milanoo shoes, they are so comfy and i can go for a walk and shopping by wearing them :) My shiny jewelry's are from Bellast, i love everyhing which has a heart shape so i'm in love with my new necklace and rings :)

Üst ve Pantolon/ Top and Pants: H&M     Shoes: Milanoo     Bag: Collezione     Takılar: Bellast

5 yorum:

Bizim Kız dedi ki...

sneakerslar gerçekten de çok güzelmiş,rahat görünüyor,bu siteyi senle keşfettim,tahminen ne kadar sürede geldi senin sipariş? memnun kaldın mı siparişinden bir de ;)

darkolivee dedi ki...

bende bu ayakkabıları neden daha önce alıp giymedim diye kendime kızmaktayım
kesinlikle çok rahat ve çok şıklar
çok yakışmış canım
güzel günlerde kullan

Adsız dedi ki...

oje ve çanta süper!Güzel dileklerin için teşekkür ederim.

rebeltakipte dedi ki...

TanurAyshA, yaklaşık 1 ay sürdü sanırım ama super saver shipping metoduyla geldi, daha kısa süre için daha çok shipping ücreti alıyorlar, ama yanılmıyorsam her metot ile takip numaralı gönderim yaptıkları için internet üzerinden paketi takip edebiliyorsun, ayakkabılar çok rahat, sürekli ayağımdalar desem yalan olmaz :)

darkolivee, çok teşekkür ederim, bende geçen sene içim gitmesine rağmen boyumun çok uzun olmayışı ve aldığım kilolar nedeniyle uzaktan bakmıştım, kilo verince ilk hedefim oldular tabi :)

Sinem, çok teşekkürler :)

Blogger Bolat dedi ki...

Biz de bu bayramda buradaydık efem :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...