6 Ocak 2014 Pazartesi

Leopar Çanta!

Yeni yılın ilk postu ile karşınızdayım, öncelikle herkese iyi ve mutlu bir yıl dilerim, umarım hedeflerimize ulaştığımız, kendi kendimize uygulayacağımıza söz verdiğimiz şeylerin tümü olmasa bile en azından çoğunluğunu gerçekleştirdiğimiz bir yıl olur :)

Daha önce bahsetmiştim, kahve ve tonları uzak durduğum renklerin başında gelirdi, kendime pek yakıştırmazdım. Bu sezon ne oldu bilmem bende bir kahve aşkı başladı, elim sürekli o renklere gidiyor. Yeni TinyDeal kabanımda hem rengi hemde yakasında ki yapay kürkü ile kalbimi çaldı. O kadar sıcak ve rahat ki keşke kış sezonunun başında alsaymışım dedirtti.

Peki leopar ile aran nasıl derseniz o da şimdiye dek hep mesafeli olduğum bir desendi ama bu New Frog çantayı görür görmez çok beğendim. Üstelik fiyatıda oldukça uygun. Zaten leopar en çok çantaya yakışıyor, yoksa bana mı öyle geliyor :)








Hi from the first post of the year, i hope your all wishes come true and you can spend all the year with health and happiness :)

I haven't like brown colour till this season but i don't know why, i choose brown clothes, bags, shoes lately. I think i start to love it! Especially when i see this TinyDeal coat i want to have it as soon as possible, it's so warm and comfy, i wish i could have this coat begining of the winter season but it's not so late i will wear it at least 2-3 months :)

Do you like leopard prints? I couldn't resist this New Frog bag when i see it, it's so cheap and chic. I really love leopard prints on bags, it's good, isn't it :)

Kaban/Coat: TinyDeal      Bag/Çanta: New Frog      Boots/Bot: Milanoo       Pantolon: H&M

7 yorum:

Belçim Sarıeyyüpoģlu dedi ki...

Bende bu sene böyle leopar detaylı bir çanta edindim. Bence leopar detaylarda olunca çok şık duruyor. Güle güle kullan canım, çok hoş çantan :)

sena zeyrek dedi ki...

Leopar desene bayılan biri olarak söylüyorum, çok şık ve asil olmuş.
Sana da mutlu bir yıl dilerim

Hayat Kaydetmeye Değer dedi ki...

Ama ben çantana bayıldım bayıldım bayıldım ya :) bir leo da ben alacağım inşallah bu kadar güzel olsun benimkide :) mutlu yıllar canııım :)

Mia Wallace dedi ki...

yüzüğün ne kadar güzeel :)

El ele geziyoruz... dedi ki...

leopar kullanmak kolay değildir...sen çok güzel kombinlemişsin :) yüzüğüne de bayıldım :)

yasemin-bebegimlehayat dedi ki...

Kombibe bayıldımmm:))Kahverenngiyle benim de aram iyi değildir ama kabanın rengi kahvenin en güzel tonu bence iç karartmayan soft bir rengi var. Leoparla birlikte muhteşem bir uyum yakalamış;)Ben de leoparı aksesuarda kullanmayı sevenlerdenim;)

Beauty Unearthly dedi ki...

Beautiful coat, it suits you very well!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...