30 Nisan 2014 Çarşamba

Anneler Günü Yaklaşıyor!

Anneler günü yaklaşıyor! Bizi hayata getiren, binbir emekle bakıp büyüten annelerimizin hakkı ne yapsak ödenmez. Bu kızımla geçireceğim 4. anneler günü, kesinlikle anne olduktan sonra hayat daha zor, daha stresli ama daha sıcak, daha sevgi dolu :) Sorumluluklar artıyor, bazen yapılması gerekenlere vakit, gün yetmiyor ama yeni öğrendiği her bir bilgi, yeteneğini sergilediği her bir an, bir minicik öpücük, ohh be dedirtiyor.

Tabi her geçen gün bir başka zorlukla karşılaşınca insan ahh annem kimbilir neler çekti diye düşünmeden edemiyor! Kış boyu bir ayağımız doktordaydı, ufak tefek de olsa, en basit hastalık, bir burun tıkanıklığı da olsa insanın içi yanıyor çocuğu hasta olduğunda. Hastalandığında başında beklemek, bir an önce iyileşsin diye dua etmekden başka çare olmaması daha da zor, Allah kimseye çaresiz hastalık vermesin, gerisi kolay gerçekten.

Aaa yazıya nasıl başladım, nasıl ilerledi anlamadım. Anneler gününden bahsedecektim, anneliğime döndü konu! Anne olmadan önce duygusallık diye bir kelime asla hayatıma giremez sanırdım, şimdi sadece kelime olarak değil, durduk yerde sevince de üzüntüye de akan göz yaşı olarak kendini göstermekte :)

Bu anneler gününde ben minik kızımdan öncelikle kocaman bir öpücük bekliyorum. Sizde annenizi öpüceğe boğmak için özel günleri bekliyorsanız o gün tüm yıllık sevginizi toplayın yanına gidin. Eğer yanındaysanız, hala evlenmediniz ve birlikte yaşıyorsanız; ne dersem, ne yazarsam yazayım, biliyorum sevgisinin kıymetini henüz anlayamadınız :)



Annelerimize öpücüğün yanında bir de bütçemiz el verdiğince onu düşündüğümüzü belirten, ihtiyacı olan ya da aldığında multu olacağı bir hediyeyi de eklemeyi unutmayalım! Ben bu yıl için hediyemi hazırladım, sadece günün gelmesini bekliyorum.
Hala annenize ne alacağınıza karar veremediyseniz, hepsiburada.com'da her zevke hitap edecek, uygun fiyatlı bir ürün mutlaka var, göz atmadan anneler günü hediyesi almayın.

2 yorum:

Harija dedi ki...

NICE!!

My Lyfe ; My Story
@MyLyfeMyStory ♥ ♥

Isa dedi ki...

Lovely blog! :-)
would we follow each other on gfc and bloglovin? Maybe also on Instagram and twitter (widget on my blog), what do you mean? Regards from germany
.•. My Beauty Blog .•.
Let me know :)
Kisses

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...