28 Nisan 2014 Pazartesi

Yılan Desenli Slip-On Sneakers

Yılan ve leopar deseni aslında uzak durduğum, pek tercih etmediğim desenlerdir ama ara sıra elim onlara gitmiyor değil. Bu yıl yılan desenli slip-on sneakers pek moda, eh hal böyle olunca uzak kalmak olmaz dedim ve Jessica Buurman sitesinden bu ayakkabıyı aldım gitti :) Kalıpları biraz büyük, o nedenle sipariş verirken giydiğiniz ayakkabı numarasından bir küçüğünü alın, benim ki biraz büyük oldu malesef.

Büyük ve taşlı küpeleri çok beğeniyorum ama malesef genellikle ağır olduklarından kullanamıyorum. Bu arılı küpeyi de Jessica Buurman sitesinde görünce çok beğenmiştim ama acaba ağır mı hafif mi ikileminde kalıp yine de riski göze alıp beğendiğimden almıştım. İyi ki de almışım, oldukça hafif ve çok kullanışlı. Sık sık kullancağım küpelere bir yenisi eklendi, yaşasın :)

Biz baharda güneşli günler beklerken malesef son zamanlarda soğuk ve yağmurlu havaya maruz kalıyoruz. Soğuk hava biraz modumu düşürse de yaz hayalleri kurmadan da edemiyorum. Bu aralar biraz fazla kaçamak yaptım, bugün itibari ile yaz rejimine başlıyorum, bakalım tatile kadar hedefe ulaşabilecek miyim :)










Actually i'm not a fan of snakeskin prints and leopard prints but sometimes i can't say no to them. Snakeskin printed sneakers are so trendy for this season so when i saw this slip-on sneakers on Jessica Buurman, i added them to the shopping basket :) But it run 1 size larger so don't forget to buy 1 size down!

I really like big and deluxe earrings but it's so hard to wear when they are heavy. So when i see this beautiful bee earings on Jessica Buurman, i thought they could be heavy but because of i like it so much, i bought it. I'm so glad to buy it because it's so light and so fancy. It's one of my favourite earrings now, yay :)

We are living in cold and rainy days and we want to see more sun, don't we? I started to think summer vocation already and i have to start bikini diet. I hope i can get fit enough until summer begins:)


Top: H&M           Coat: Vero Moda                  Slip-on Sneaker: Jessica Buurman
Earrings: Jessica Buurman          Bag: Mango       Pants: Persunmall        Rings: H&M

12 yorum:

Hayat Kaydetmeye Değer dedi ki...

çok rahat ve hoş bir kombin olmuuş :) şu sneakerlar ayağımda palet gibi duruyor yahu bir ben giyemiyorum sanırım :/ kıskandım evet :D :*****

Followupfashion dedi ki...

Sliponlar harika, bayıldım;)

Unknown dedi ki...

love the shoes!

www.gulaabigirl.com

Melislicious dedi ki...

cnm ben de bayılıyorum bu sliponlara ama hala istediğim gibi bulamamaktan şikayetçiyim:) seninkini çok sevdim zaten Jessica Burmann'ın kalitesi gayet güzel geliyor bana. Çok da yakışmış kombinine:)

yasemin-bebegimlehayat dedi ki...

kırmızı detaylar çok hoş bir hava katmış canım;)ayakkabılar çok rahat görünüyor büyük gelmeseymiş iyiymiş:)çantana ayrıca bayıldım:))

Unknown dedi ki...

Kesinlikle yılan ve leopar deseni benim de uzak durduğum bir desen ama h&m den aldığım yılan derisi sliponlarla bu önyargımı bozdum seninkiler de muhteşemmiş canım :)

fashionsbit dedi ki...

Sliponlara bayıldım cnm cok yakısmıs! Dudak yuzugun de ayrıca yakıyor:)
http://fashionsbit.blogspot.com.tr
http://instagram.com/fahionsbit#

Unknown dedi ki...

I like how your flats color matches with your bag! I like your top too nice monochrome look

xx
christineadelina.blogspot.com

Beauty Unearthly dedi ki...

You look so classy. Love the bag! Have a great day!

Sonya Ann K dedi ki...

cool look! and I love the sneakers!

xx
http://sony-ann.blogspot.com/

Manhattan Image and Style dedi ki...

Sweetie I love this look! So chic and inspirational!

Diana
www.ManhattanImageandStyle.com
New Blog Post: [Inspiration] .You Are Not Alone In Your Walk.
Previews Blog Post: [Personal Growth] .How To Succeed At Work.

Moda Düşleri dedi ki...

Ayakkabılar harika...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...