20 Mayıs 2014 Salı

Dolgu Topuk Zamanı

Benim için pazar demek, aile ile vakit geçirmek, yürüyüş yapmak, kızımla parkta oynamak demek. Gün içi aktiviteler belli olduğundan, gerekli olan rahat giysiler giymek, koştuğunda kızını yakalayabileceğin bir ayakkabı seçmek ve yedek kıyafet gibi bir sürü gerekli malzeme için büyük bir çanta taşımak :)

Dolgu topuklu ayakkabılar yaz için benim olmazsa olmazlarım. Hem rahatlar hem de şık. Dolabıma yeni eklenen aztek desenli siyah dolgu topuklu ayakkabılarım ise yeni keşfettiğim SheLikes sitesinden. İngiltere'den alışveriş yapması daha bir zevkli, çünkü kargosu inanılmaz çabuk geliyor. Sanırım yaklaşık 3 ya da 4 güne elimdeydi. Sitede gözüme kestirdiğim daha çok parça var, sizde mutlaka göz atın derim :)

Bana göre yaz için bir olmazsa olmazda beyaz çantalar. Ben her yaz sezonunda bir tane alıyorum mutlaka, çabuk kirlendiği ve kıyafetlerden renk aldığı için bir sonra ki sezonu pek göremediklerinden yenilemek gerekiyor genellikle. Benim yeni beyaz çantam ise Chicwish sitesinden. Yanılmıyorsam Chicwish'ten aldığım bu 3. çantam ve her birinin kalitesinden çok memnun kaldım. Bakalım bu güzel beyaz çanta bana ne kadar dayanacak :)









Sunday means to me; spending time with family, hiking and playing in the park with my daughter. Because certain intra-day activities, are required to wear comfortable clothes, a shoe that you can catch your daughter when she run and a large tote bag for a lot of necessary materials.

Wedges are must-have for summer. They are comfortable as well as stylish. I discovered a new online shopping site, SheLikes.com. I have found this beautiful wedges and i ordered them. I received my order in 3 or 4 days, so i love to shop from England because i receive my orders so quickly :) There are a lot of items which i want to buy from Shelikes. Don't forget to check the site, i'm sure you can find the items which you are looking for!

In my opinion, white bags are another must-have for summer. I buy a white bag for every summer. Because of the colour it get dirty very quickly. My new white bag is from Chicwish. I bought maybe 3 or 4 bags from Chicwish and i'm so glad to buy them, they are high quality. So i hope i can wear my new white bag for a long time :)

Top: Banggood        Jeans: C&A         Bag: Chicwish          Shoes: SheLikes
      Earring: Lovelywholesale       Rings: Lovelywholesale       Bracelet: H&M        


10 yorum:

Followupfashion dedi ki...

Ayakkabılara bayıldım, güle güle giy;)

fashionsbit dedi ki...

Bu tarz ayakkabılardan bnde de 3 cift var. Hepsi de siyah:) senin topuk desenin de cok guzelmiş. Cantanı ayrıca begendim, gule gule kullan:)
http://fashionsbit.blogspot.com.tr
http://instagram.com/fashionsbit#

Hayat Kaydetmeye Değer dedi ki...

Bende çok seviyorum dolgu topuğu vazgeçilmezlerimden ve şu sıralar siyah arayışındayım :) beyazı çantada bir türlü kullanamıyorum ama o da eksiklerimden :))

aleksandraladygin dedi ki...

beautiful!

aleksandraladygin.blogspot.com

günlük yaşamım dedi ki...

evet tam dolgu toğpuk zamanı ama sen görmeyeli nekadar zayıflamışsın yaa

Beauty Unearthly dedi ki...

Great post dear...lovely pics..:-)
such a beautiful and elegant outfit! and what a lovely location!

Unknown dedi ki...

You look beautiful!! Lovely pictures! <3

Well I was wondering if we could follow each other via bloglovin, gfc, instagram, twitter, facebook and g+? Do visit my blog and let me know where you follow and I will follow back right away!! :)

Kisses
Charu
http://www.myglossyaffair.com/

Lima che dedi ki...

Girl you rock this outfit, smashing !!! Fantastic look <3
Check out my new post if you want ;)
Love, Lima xoxo

www.limaswardrobe.com

Ebrushka Blog dedi ki...

Çok rahat oluyor bunlar

Hayatimakyajla dedi ki...

Ayakkabılar harika ama küpede bir başka güzel :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...