24 Aralık 2014 Çarşamba

Ekose Hırka

Renkli postlara mola verelim, klasik ikili siyah ve beyaza dönelim, ne dersiniz :) Neredeyse kaban kalınlığında, sıcacık tutan, tam kışlık bir parçayı daha dolabıma eklemiş bulunuyorum! Sheinside sitesinden daha önce alışveriş yapmamıştım, bu hırkayı görünce artık denemenin tam zamanı dedim, iyi ki de demişim çok memnun kaldım, siteden aldığım diğer parçayı da yakında blogda paylaşırım!

Şapkalarla aranız nasıl? Benim pek iyi değil doğrusu! Bu hafta yeni yıl hediyeleri için alışverişe çıkmışken H&M'de denk geldim bu siyah şapkaya, alsam mı almasam mı, takarmıyım takmazmıyım kararsızlığından sonra sonunda aldım :) Nasıl yakışmış mı!







If you haven't met with Sheinside shopping site, i want to introduce it with you! I'm so happy with my first shopping. I bought two items and i will share the other one with you soon, but my new black&white cardigan comes first! I love it's quality, it's smart casual and it fits well. If you are looking for a cardigan which is trendy and will keep you warm, i recommend it to you.

Do you like to wear hat? Well i'm double minded. When i was shopping for new year gifts on this week, i saw this black hat at H&M. I thought about to buy or not to buy but finally i bought it so how is it? Does it look good on me!

Hırka/Cardigan: Sheinside     Pantolon/Pants: Oasap        Çanta/Bag: Mudo
Hat/Şapka: H&M     Top/Bluz: Koton

6 yorum:

dilekce54.blogpot.com dedi ki...

O çanta ve hırkayı kesinlikle istiyorum!!! Bloguma yaptığınız ziyarette keşfettim blogunuzu takibe alıyorum ben de beklerim sevgiler :) http://dilekce54.blogspot.com.tr/

Melislicious dedi ki...

Çanta hırka şapka hepsini inanılmaz güzel bir şekilde seçip kombinlemişsin cnm! Hırka gerçekten çok güzel kaban gibi sıcacık, çok da yakışmış sana:))))

Sezen Eminova dedi ki...

Beyaz, siyah ve gri topnlarına bayılıyorum, çok yakışmış.

Beauty Unearthly dedi ki...

Stylish and chic look!

Bisma Rauf dedi ki...

Love ur cardi!

Unknown dedi ki...

Kombininize ve tarzınıza bayıldım ! Çnata çok hoş ayrıca :)
Bu arada blogunuzu takibe aldım ben de bloguma beklerim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...