26 Aralık 2014 Cuma

Mavinin Tonları

Yeni yıla sayılı günler kaldı, eminim yılbaşı gecesi için planlar çoktan yapıldı bile. Bir aksilik olmazsa biz bu yıl yine, ailemiz ve yakın akrabalarımız ile yeni yıla gireceğiz :) Ben en zorlu bölüm olan hediye alışverişini tamamlamış bulunuyorum. Şimdi sırada ne giysem bölümü var!

Bir mavi renk sever olarak mavinin tüm tonlarını üzerimde topladığım söylenebilir! Yeni lacivert Oasap, kolları dantelli bluzum bu aralar yeni gözdem. Üzerine taktığım metalik, mavi taşlı kolye ise yine Oasap sitesinden. Normalde 50 usd üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz ama sınırlı bir süre için tüm alışverişlere ücretsiz kargo seçeneği sunmuşlar, gözünüze kestirdiğiniz bir parça varsa dolaba eklemenin tam zamanı :)









My favourite colour is blue and i think you can see it on this outfit, obviously! My new dark blue Oasap top is my new favorite. I love it's lace details on sleeves, it's so chic. Also my new necklace which i'm wearing on my dark blue top is from Oasap too. If you are looking for a statement necklace, it's the perfect one. By the way Oasap offers free shipping for all of your orders in a limited time. So if you want to buy something from Oasap, it's the perfect time :)

Bluz/Top: Oasap            Kolye/Necklace: Oasap           Kaban/Coat: Jessica Buurman
Çanta/Bag: Oasap           Jeans: Bershka

4 yorum:

Bisma Rauf dedi ki...

Love ur top!

Check out my new post Here!!!

Beauty Unearthly dedi ki...

You look so classy. Love the coat and bag! Have a great day!

huuuubakbi dedi ki...

kabana bayıldım harikasın sevgiler

H O N E Y dedi ki...

Wow – love this look! You look absolutly stunning and your hair is amazing!
Would wear the outfit, too and I want all the products in my closet!
I’m following you via gfc & look forward for your next post. You’re great – keep going! ♡
Adoorablee.blogspot.com ♡

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...