3 Aralık 2014 Çarşamba

Renkli ve Desenli Kaban!

Mevsim ayırt etmeden, aramı canlı renklerle iyi tuttuğum söylenebilir. Özellikle karanlık kış günlerini canlandırmaya, bazen renkli bir kaban bile yeter! Yeni Oasap kabanı görür görmez tüm kış mevsimini içerisinde geçirebilirim diye düşündüm. Turuncu ve morun gri üzerinde duruşunu çok sevdim, kombinlerken de yine turuncu tonlarda bir şal ile görünümü tamamladım. Şalıma taktığım yaka iğnesini ise yine Oasap sitesinden kabanla birlikte almıştım, mor taşlarla süslü bu miniği, kışın şallarımı süslemede kullanacağım bol bol!
Aslında bu kombine minik bir clutch yakışırdı ama kocaman gri emektar çantam, yanımda pek çok şey taşıdığım ve yaptığım minik alışverişleri içine attığım günlerin kurtarıcısı :)











I love to wear bright colour clothes, especially on winter. Even a colouful coat is enough to bring some happiness on a dark winter day! When i saw my new Oasap coat on the shopping site, i thought i can wear that coat all winter long. It has amazing colours and pattern, if you are looking for a coat, don't miss it! My new Oasap brooch is so suitable to wear with that coat, it has amazing purple stones and it's shining!


Kaban/Coat : Oasap      Broş/Brooch: Oasap     Çanta/Bag: H&M         Bot/Boots: Tally Weijl

5 yorum:

Followupfashion dedi ki...

Kabana bayıldım, ben de sipariş verdim. Gelmesini sabırsılıkla bekliyorum;)

http://followupfashion.blogspot.com.tr/

Hayat Kaydetmeye Değer dedi ki...

Renkler çoook yakışmış canım, bayıldım :)

Unknown dedi ki...

Renkler ve desen bir harika. Gule gule giyin.

Buzlarkralicesi dedi ki...

Kabana bayildim, gule gule giyin..

gooogoook dedi ki...

Kabanı ben de çok beğenmiş yakanın duruşu konusunda kararsızlık yaşamıştım. Güzel duruyormuş gerçekten. Güle güle giyilsin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...