19 Kasım 2015 Perşembe

Siyah Beyaz Kareli Kaban

Herkese merhaba :)
Yeni yıl yaklaşıyor, Kasım ayını çoktan yarıladık. Şehirde yeni yıl süslemeleri de yavaş yavaş kendini göstermeye başladı. Kesinlikle yılın en sevdiğim zamanları!

Bir süredir gözüm uzun kabanlardaydı, tam istediğim gibi olanı Lovelywholesale sitesinde buldum, hem de inanılmaz uygun bir fiyata. Siyah beyaz çizgili oluşunu çok sevdim, biliyorsunuz çizgilere asla hayır diyemem! Çok kalın olmamasına rağmen inanılmaz sıcak tutuyor.

Botlarımı da yine kaban ile birlikte Lovelywholesale sitesinden aldım. Hem rugan hem deri karışımı modelini çok sevdim. Fotoğraflarda tam belli olmuyor ama topuk modeli çok hoş, üstteki linkte detaylıca bakabilirsiniz.

Haftanın neredeyse sonuna geldik, peki hafta sonu planlarınız hazır mı? Ben hala ne yapsam kararsızım!












Hi everyone,
New year is coming, It's my favourite time of year. I love street decorations, trees and more! The new year is the perfect time to think, plan, dream and motivate yourself to accomplish things you may have never thought possible.

By the way i was looking for a long wool coat and i found the perfect one on Lovelywholesale. It's lightweight but keep me warm. It's so chic and trendy.

Also i found this amazing boots on Lovelywholesale too. I love it's decorated heels and modern design, It's so comfy and i can wear it with a  lot of different styles.


Coat Lovelywholesale Kaban,       Panst Gusto Pantolon,        Boots Lovelywholesale Bot
Ring Lovelywholesale Yüzük,         Bag Jessica Buurman Çanta 
Hat H&M Şapka

1 yorum:

modaperestt@blogspot.com dedi ki...

Yine cok hoş görünüyorsun..

http://modaperestt.blogspot.com.tr/2015/11/victorias-secret-fashion-show-2015.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...