8 Temmuz 2017 Cumartesi

Nakışlı Kot Şort

Kot şortlar yazın olmazsa olmazlarından, bir de sezona uygun, nakışlı bir tane bulunca almadan olmazdı. Her yerde görmediğim değişik parçaları, Simplee Apparel sitesinde bulabildiğim için oradan alışveriş yapmayı seviyorum. Bu gül nakışlı kot şortta yine oradan!

Rahat mı rahat espardillerim ise Wholesale7 sitesinden. Mavi ve siyah renkleri de sitede mevcut ama ben kırmızısını tercih ettim. Özellikle kot şortlarla kombinlemek için aldığımdan, kırmızı ile kombine renk getiririm diye düşündüm.









Do you like denim shorts? I like all kind of denim shorts but embroidered ones are my latest favourites. I found that, rose embroidery shorts on Simplee Apparel, if you like it, buy it before it is sold out! That embroidered shorts is my summer uniform now!

I like to wear espadrilles on summer. They are so cute and comfy. I found that red espadrilles on Wholesale7. You can find another color options like black or blue on Wholesale7 too. But i prefer red one because it looks great with the denim shorts!

Shorts Simplee Apparel Şort,      Espadrilles Wholesale7 Espadril
Top Koton Bluz

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...