26 Ocak 2011 Çarşamba

Kipling Çantalar Bu Yaz Rengarenk



Kipling çantalar fonksiyonel ve şık olduğundan çok tercih ediliyor.Dünyada sıklıkla tercih edilen markanın  Gorilla Girlz, Basic, City, Sport Intense, New Horizons gibi beğenilen koleksiyonları,daha fazla seçenek ile satışta.

 


Cep telefonu, makyaj malzemesi, defter, kalem hatta kredi kartı gibi eşyalarınızı koyabileceğiniz ekstra gözler ve bölmeler yine büyük rahatlık sağlıyor. Su geçirmeyen, yıkanabilen ve kir tutmayan malzemeden üretilen Kipling çantalar, günlük kombinlerinde Fergie'nin de tercihi.

 
Biz bayanlar yanımızda oldukça fazla eşya taşıdığımızdan,çok amaçlı çantalar en büyük yardımcımız.Kipling, klasik çanta modellerinden sıkılanlar için son derece eğlenceli, dinamik, renkli ve sıra dışı tasarımlarla çanta modasına bu yıl da renk katmayı amaçlıyor.Biliyorsunuz bu yıl bol bol renk kullanacağız,hem giysilerimiz de ,hem aksesuarlarımızda çok renkli günler bizleri bekliyor.O nedenle gelin yeni sezon çanta modellerine bir göz atalım.

Peki Kipling Çantaları Türkiye'de nerelerde bulabilirsiniz?

Kipling’in 2011 tasarımlar, İstanbul Carrefour Kozyatağı ve Capitol AVM Altunizade’deki mağazalarında, Boyner Şaşkınbakkal, Boyner İstinye Park, Ankara Kentpark AVM Triplite, Bodrum Oasis Dexter ve Kuşadası Egeport’taki cornerlarında sizleri bekliyor...

4 yorum:

civciv dedi ki...

mrb tatlim,

mor rengi cok hosmus ♥

bu arada yorumun icin tskler !

sevgiler

modafobik dedi ki...

Cidden süper bir model bir erkek olarak tüm bayanlara gidin ve alıııın! derim hehe :)

Followupfashion dedi ki...

pembe olana bayıldım.ama bir çanta delisi olarak,hepsini bana verseler hayır demem=)

Blush dedi ki...

ben mankene bayıldım.
ne kadar güzel

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...