2 Şubat 2011 Çarşamba

Nuxe'ten Yepyeni Bir Vücut Bakım Serisi: NUXE BODY‏


Her ürünüyle kadınları güzelliğin doğasına yolculuğa çıkaran ve doğal güzelliğin sembol ismi haline gelen NUXE’ten yepyeni bir vücut bakım serisi:   NUXE BODY… Dermo kozmetiğin dünyaca ünlü Fransız markası NUXE, yeni ürün serisi ile vücut güzelliğinde mucizeler yaratıyor.

NUXE BODY serisi, Vücut Bakım Keyfi ve İnceltici Bakım Uzmanlığı olmak üzere iki farklı ürün grubundan oluşuyor. Vücut Bakım Keyfi grubunda Rahatlatıcı Duş Jeli, Arındırıcı Vücut Peelingi, 24 Saat Nemlendirici Vücut Sütü ve Sıkılaştırıcı Vücut Kremi olmak üzere 4 ayrı ürün bulunuyor. İnceltici Bakım Uzmanlığında ise 2 farklı selülit tipine yönelik etkin bakım ve kullanım keyfi sunan Selülit Giderici İnceltici Vücut Serumu ve Selülit Giderici İnceltici Vücut Yağı seçenekleri yer alıyor. %90’a yakın doğal içeriğe sahip olan NUXE BODY serisi, %100 kullanım keyfi sağlıyor. 

Ürünlerin en önemli özelliği ve paylaşma nedenim ise ,

Güvenlik ve güzellik kavramlarını bir arada düşünen NUXE, ürünlerinde renklendirici madde, hayvansal katkı maddesi ve zararlı maddeler bulundurmamaya büyük önem veriyor. Aynı şekilde NUXE BODY serisinde de paraben vb. zararlı içerikler bulunmuyor.

NUXE BODY serisi, tüm seçkin eczanelerde satışa sunulmuş durumda…

3 yorum:

Followupfashion dedi ki...

gerçekten sağlık ve güzellik bir aradaymış,mutlaka denemeliyim

Blush dedi ki...

nuxe,
yapıyorsa iyi yapmıştır.
en güzelini yapmıştır nuxe :)

Sihem Tachouli / Yaşam Stil dedi ki...

Artık kızıyorum kendime, her gördüğümde böyle başarılı ürün serileri alasım geliyor ama nereye kadar :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...