12 Nisan 2011 Salı

Ünlülerin Seyahat Stilleri

Geçtiğimiz günlerde Mango'nun havaalanında çekilen ilkbahar kampanya fotoğraflarını paylaşmıştım sizlerle,bu gün de sık sık seyahatlere gidip,LAX havaalanında objektiflere yakalanan ünlülerin fotoğraflarını sizlerle paylaşmak istedim.

Çoğunlukla yolculuklarında rahatı seçen ünlüler içinde topuklu ayakkabılarını bir gün olsun ayağından çıkarmayan biri var ki, o da hepimizin tahmin edeceği gibi Victoria Beckham :)

Hadi gelin şimdi,sizler için hazırladığım ünlülerin seyahat stili fotoğraflarına bir göz atalım.Kim rahatına daha düşkün,kim şık,köpeğini bir an olsun yanından ayarmayan kim,elinden yastığını düşürmeden kim gidiyor her yolculuğuna bir bakalım.


Rachel Bilson

Victoria Beckham

Jessica Alba

Ashley Tisdale

Vanessa Hudgens


11 yorum:

Followupfashion dedi ki...

Victoria hep kokoş sanki uçaktan inmemişte partiden çıkmış gibi=)

Junkhead dedi ki...

Rachel Bilson ve Hilary Duff çok tatlı !! :)

duju dedi ki...

çok güzel bir post, beğendim. Victoria B. gerçekten çok rahat görünüyor, sanki bir davet katılacak :) ama çok cool bir kadın, beğeniyorum tarzını!

öptüm,
duju

SvGLove dedi ki...

Ay ben de Victoria gibiyim sanirim:P

fashiONözge dedi ki...

rebelim yazı dizisi yaptın resmen desene,harikasın yaaa :))victoria hariç hepsi çoookkk yerinde seçimler:)

irem dedi ki...

çok yakında ben de bir seyahate çıkıyorum sayende düşünmeye başladım ne giysem diye ;)) baksana bazı insanlar seyahatte bile şık =)

Wear A Smile! dedi ki...

arkadaşlar victoria'ya haksızlık ediyorsunuz.. :)
geçenlerde bu konuyla ilgili bir "demeç"ini okudum, havaalanları benim için runway gibi diyor, fotoğrafçılarla en çok karşılaştığım yer ve show'umu orada yapıyorum diyor anlayacağınız.. şimdi bir de böyle bakın bakiim resimlere?? :)))
kendisinin buradaki şortlu+hermes'li outfit'ine de bittiğimi ifade etmek isterim.

rebel, çok ilginç ve yerinde bir post yapmışsın, çok beğendim.. benim tarzım daha çok jessica alba'nınkine benziyor sanırım.. dede içlik pijamasını saymazsak tabii!! :D

Modaliza dedi ki...

çoğunun güzelliği şıklığı göz ardı edilemez

mrtha dedi ki...

Victoria açık ara en şık :)

CMOS dedi ki...

Viktoria yorumuna bittim ehehe=))

Giz dedi ki...

Rebel'cim ben en çok Ashley Tisdale'in tarzını benimsedim :) Bu kadar geziyor olsam ben de kedimi ayıramazdım herhalde yanımdan :))

Victoria'nın tarzı muhteşem hele studded Louboutinli kombinine bayıldım. Wear'ın yorumundan sonra hak veriyorum kendisine kesinlikle :/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...