14 Aralık 2011 Çarşamba

Golden Rose Mat Oje ve Maskara


Geçtiğimiz hafta Golden Rose bana Matte oje 07 numara ve son zamanlarda adını sıkça duyduğum Wonder Lash maskarasını gönderdi.Golden Rose'un ojelerini kullanıyordum ama maskarasını daha önce denememiştim.Araya hafta sonu ve arkasından ufak rahatsızlığım eklenince paylaşmak için ancak fırsat bulabildim.



Öncelikle başarılı oje bloglarını tebrik etmek istiyorum,ojenin tam rengini fotoğraf da yansıtmak çok zor.Elimden geldiğince fotoğrafladım sizler için.Ben mor rengi çok severim,o yüzden Golden Rose'un koyu mor ojesini de çok beğendim,mat olması da hoşuma gitti.Üstelik çok da çabuk kuruyor.Mat serisindeki diğer ojeleri de merak ettim doğrusu.


Maskara konusunda ise ben biraz takıntılıyımdır,makyaj da fazla tercih edip kullanmam,öyle saatlerce ayna karşısında uğraşmak pek bana göre değil.Benim maskara seçerken en arzuladığım özellik beni fazla uğraştırmayacak topaklanma yapmadan kirpiklerime bir iki kez sürdüğümde görünümü bana yeterli gelecek bir ürün olması.O nedenle Golden Rose Wonder Lash maskarayı beğendim ben.Çok abartılı makyaj sevmediğimden,maskarayı sürüp bir kez de üzerinden geçmem bana istediğim görüntüyü sağlamaya yetti doğrusu.

Goden Rose'a hediyeleri için teşekkür ederim.Umarım ürünleri merak eden,alsam mı diye düşünenler varsa yardımcı olmuştur bu postum :)

9 yorum:

Followupfashion dedi ki...

Güle güle kullan ojenin rengi tam senlik gerçekten;)Mat oje sadece bir kere kullanmıştım ama şimdi tekrar kullanmayı düşünüyorum doğrusu;)

hayatreceli dedi ki...

golden rose un bu mat serisine bayılıyorum bende boncuk mavisini almıştım ne çabuk kuruyor tek kat yetiyor ben çok sevdim gel gör ki sende sevmişsin:)

sevgiler..

KOVA KADINIYIM BEN dedi ki...

ay sana da mı geldi.
ben hiç sevmedım mat olanları neden bılmıyrum
mascara iyi gibi :)

Moda Sihiri dedi ki...

Renk resimdeki gibiyse çok guzel görünüyor. Ben daha denemedim mat oje ama en kısa zamanda deneyeceğim ;))

Kuzununannesi dedi ki...

gule gule sevgıyleeee hullan rebelcımmmmmmmmmmmm

senem dedi ki...

bir de ben alsaydım şu matlardan rengi harika duruyor kuzumm

Aysun Karaalioğlu dedi ki...

ben de de var bundan:)

Unknown dedi ki...

Ufak rahatsızlığın için çok geçmiş olsun canım. Ben matı hala alamadım ama tonu en sevdiğim bordo tonu. Rimelimden çok memnunum ama değiştirmek istersem bunu da bir deneyebilirim Rebel'cim :)


BeTwin Us

tubitos dedi ki...

golden rose mat ojeleri ben de çok sevdim bence en güzel yanı çok çabuk kuruması..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...