8 Ağustos 2012 Çarşamba

adidas Sonbahar Kış 2012 Koleksiyonu

adidas, spor giyim, rahatlık ve eğlenceli tasarımlar denince aklıma gelen ilk markalardan biri.Bu nedenle yeni koleksiyonu incelemek üzere gelen davete zevkle ve merakla katıldım.Bu sezon adidas kimlerle iş birliği yapmış,bu birlikteliklerden nasıl tasarımlar çıkmış,hem kendim hem de sizler için inceledim.


Bebeköy Backyard'da düzenlenen etkinliğin girişinde bizleri karşılayan eğlenceli pano :)



İncelemeye ilk olarak miniklerin koleksiyonundan başladım,eh malum her şeyin miniği seviliyor :).Disney ile yapılan iş birliği bu yılda devam etmiş,ortaya da birbirinden renkli çantalar,şirin minik spor ayakkabılar ve daha neler neler çıkmış.Ben kızım için bir kaç parçayı çoktan gözüme kestirdim bile,sizde daha fazlası için mağazalara gidip neler varmış göz atın mutlaka.




Ben içindeki minik mavi puanlardan rengine,üzerindeki minik mavi düğmelerinden şekline bu ayakkabıyı çok beğendim.Sizce de sade ve güzel değil mi?



Marka tasarım iş birliklerine geçecek olursak bu yıl Stella McCartney, David Beckham ve Jeremy Scott koleksiyonları mağazalarda sizleri bekliyor olacak.Üst fotoğrafta ki yuvarlak masa üzerindekiler adidas by Stella McCartney, hemen altında ki bol renkli tasarımlar ise adidas originals by Jeremy Scott koleksiyonundan.Jeremy Scott'ın adidas için hazırladığı koleksiyonda sık sık kullandığı kanatların yanı sıra, hayvan desenleri, pandalar ve klavye baskıları göze çarpıyor.

Son olarak sizleri adidas'ın son kampanya reklam filmi ile baş başa bırakıyorum.


adidas Originals’ın “adidas is all in” marka kampanyasının devamı niteliğindeki yeni kampanyası “all originals represent”, adidas’ın ünlü marka elçilerini bir araya getiren reklam filmi ile başladı. Film, R&Byıldızı Nicki Minaj, modanın dahi çocuğu Jeremy Scott, NBA’in En Değerli Oyuncusu Derrick Rose, hip hop şarkıcısı Big Sean ve Koreli pop fenomeni 2NE1’ı ve’ bir araya getirdi. “all originals represent” marka kampanyası, adidas Originals tutkunlarını, arkadaşlarıyla birlikte orijinalliği temsil etmeye davet ediyor.

6 yorum:

Gezgin Kız - Traveler Lady dedi ki...

adidas her zaman candır zaten :D

Hayat Kaydetmeye Değer dedi ki...

adidas amlemiyle bile sevdiğim en iyi spor markadır zaten <33

Kibele Demirbas dedi ki...

reklam filmi ve danslar harika , adidas bu yani boru mu :)

Wear A Smile! dedi ki...

çocuklarda spor giyimi ben de çok seviyorum, özellikle de o minicik ayakkabılara bayılıyorum! <3

mine dedi ki...

adidas sevdiğim markalarından reklamları da öyle : =)

Miss Psycho Cat dedi ki...

Aw, those cute little polka dot sneakers <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...