8 Ağustos 2012 Çarşamba

Avant-garde Tarzıyla Mustafa Aydın

Avant-garde tarzıyla farklılık yaratan genç modacı Mustafa Aydın, moda dünyasına başka bir renk ve taze bir soluk getirecek. İlginç, ilham verici tasarımlarıyla cesur ve yaratıcı sürprizleri üzerinde taşımayı sevenlerin tercihi olmayı hedefleyen genç modacı, kendi adına ait koleksiyonunu ilk kez Pop-Up Akmerkez mağazasında sergiliyor.


Moda tasarım eğitimini, aldığı birçok ödüllerle tamamlayan ve genç yaşında Türkiye’de pek çok farklı projede çalışma imkanı bulan Mustafa Aydın’ın kendi adını taşıyan markasının ürünlerini Pop-Up Akmerkez mağazasında bulabilirsiniz.

Tarzıyla fark yaratıp, adından söz ettirmek isteyenlere Mustafa Aydın, hazırladığı avant- garde tasarımlarıyla herkese kendine göre bir şeyler bulma imkanı sunuyor.



Biraz da Mustafa Aydın kimdir, gelin tanıyalım;

1985 İstanbul doğumlu olan Mustafa Aydın, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü’nde okudu. Eğitimi tamamlarken çeşitli moda tasarımı yarışmalarına katılan tasarımcı, 2006 yılında EİB Moda Tasarımı yarışmasında finalist oldu. Daha sonra 2007 yılında Turkish Blue Denim Tasarımı yarışmasında finalist oldu. MSÜGSF’nden 3 yıl art arda başarı ödülleri aldı. Tasarımcının moda alanındaki yaptığı çalışmalarda futuristik, modernist yaklaşımlarla karakterize edilmiş looklar dikkat çekiyor. İTKİB’in Genç Moda Tasarımcıları yarışmasından “Kutsanmış” koleksiyonuyla birinciliği yakalayan Mustafa Aydın, “Daim” koleksiyonuyla başarısını devam ettirdi. Eğitim sürecinde Eroğlu Şirketler Grubu(Colin's-Loft-Bigstar ), Çift Geyik Karaca gibi çeşitli firmalarla çalıştı.

Daha ayrıntılı bilgi için:  www.mustafa-aydin.net

Basın Bültenidir.

2 yorum:

Kibele Demirbas dedi ki...

yeni duyduğum bir isim , genç tasarımcıları da tanıttığın için saol rebel :)

Adsız dedi ki...

waooo paris,milano,new yorkta yok bu işler, çok iyi! number one!başarılar tasarımcısına...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...