13 Ağustos 2012 Pazartesi

Olimpiyat Kapanış Töreni : Spice Girls

Londra'da düzenlen 2012 olimpiyatları dün gece harika gösteriler ve enfes görsel şovlar eşliğinde sona erdi.Akşam ki kapanışın en renkli isimleri de kuşkusuz Spice Girls grubuydu.Aslında twitter ve facebook hesaplarımdan performans videolarını paylaşmış olsam da yine de bloga detaylıca eklemeden edemedim.

Sizi bilmem ama ben küçükken Spice Girls grubunu çok severdim,şarkılarını ezberler, kardeş, kuzen, arkadaş etrafta kimi bulursam şarkılara özel hazırladığımız danslarla eğlenmeyi pek severdim.Eminim bu konuda yalnız değilim.(Şarkıları tekrar tekrar dinleyip dans etmeye doyamayanlar parmak kaldırsın!)Hatta kuzenimin arkadaşlarıyla bir sokak gösterisi bile düzenlemişliği vardır Spice Girls dansları üzerine :) A bu arada benim favorim Geri Halliwell idi ,peki ya sizin ki?

Konuyu fazla dağıtmadan özetleyecek olursam dün performanslarını izlediğimde yine o eski günlere döndüm,sanki ne onlar ne de ben hiç büyümemiş gibi hissettim.Seçtikleri sahne kostümlerini de pek beğendim,özellikle Victoria Beckham enfes görünüyordu.Şimdi izlemeyenler için gece de neler giyilmiş bir göz atalım, sonda ki videoyu da izleyip eski günleri analım, ne dersiniz :)







Kim ne giymiş merak edenler;
Victoria Beckham :  Giles Elbise
Emma Bunton : Maggie Cooke Elbise
Mel C : JD Sports Tulum
Geri Halliwell : Suzanne Neville Elbise
Mel B : Zuhair Murat Bodysuit


Closing Ceremony - Spice Girls - London 2012 Olympic Games - Highlights - August 12th 2012 from mathew rumsey on Vimeo.

7 yorum:

Grace Happy dedi ki...

bende kucukken oldugumuzda glee olurdum :) dun ızleyemedım sırf bu kısmı nerdeydım hatrlamıyorum Ç:)

Gizem İzmirli dedi ki...

amannnn...Ortaokula döndüm bi anda.. Posterler çıkartmalar,"sen o ol, ben buyum" demeler...

Teşekkürler.. bu arada Victoria hep Victoria oldu. Hala da öyle. O nasıl bi elbise... O nasıl bir hava...

Kibele Demirbas dedi ki...

izleyememiştim , sayende klibi iki kere izledim , saol rebel iyi geldi , güzel bir şov olmuş

Unknown dedi ki...

yıllar sonra Spice Girls izleyince gözlerimin dolacağına inanırdı? :)) parfümleri tişörtleri ile tam delisiydim. Dans grubumuz bile vardı yarışmalara katılır dururduk :))) Saolsun dereceler kazandırdı bana çocukluk aşklarım :) Benim için favori Mel C ve Mel B idi :) Victoria poposunu yanlışlıkla kaldıracak diye pek bir kasıntıydı. Genel anlamda pek sevmedim taksi olayıyla şovlarını ama görmek bile muhteşemdi :))

nedicen başa geldi çekicen dedi ki...

Küçükken bizde sınıfta spicegirls grubu kurma çalışmalarına başlamıştık :D Ben victoria ydım. Ama biz hemen dağıldık :D Ayrıca törende en beğendiğim elbise Victoria nınkiydi. Taksilerin üzerinde hızla giderken elbisenin kuyruğu çok estetik duruyodu :)

zezee dedi ki...

aa bu süper oldu dün gece izleyememiştim(: Her zaman emma olmak isterdim ortaokulda ama hep geri olurdum hahahahah resmen geri gittim o günlere

Gezgin Kız - Traveler Lady dedi ki...

vay bee yaşlanıyoruz desene :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...