1 Ekim 2012 Pazartesi

2012 Environmental Media Awards / Kırmızı Halı

Haftanın ilk gününde 2. kırmızı halı ve stil inceleme yazımla karşınızdayım.Aslında bu ödül törenine blogda yer vermemde ki en büyük neden kuşkusuz Jessica Alba.Siyah-beyaz kombinleri her zaman çok severim, bana göre modası, trendi yok,her zaman giyilebilir.

Tabi Jessica Alba'yı mercek altına almışken, törende ki tanıdık yüzler de neler giymiş onlarda fotoğrafları ile blogda yer almalı dedim,buyurun kıyafetlere dalmaya :)



Jessica Alba, Narisco Rodriguez siyah-beyaz takımı, cap toe Giuseppe Zanotti ayakkabıları ve Jimmy Choo çantası ile kesinlikle harika görünüyor.Saç konusuna gelecek olursak, arkadan örükle birleştirilmiş at kuyruğunun oldukça iyi durduğunu söylemeliyim,hatta en kısa zamanda bende denemeliyim :)



Revenge dizisinin yıldızı Emily VanCamp, pembe elbisesiyle kontrast yarattığı yeşil kemer ve ayakkabısı , sade topuzu ile oldukça hoş görünüyor.

Jessica Szohr, beyaz üzerine siyah desenli mini bir elbise ile karşımızda, ben özellikle göz makyajını pek beğendim.

Malin Akerman, bu yılın trend renklerinden bordo bir elbise ile katılmış ödül törenine.Elbisenin üst bölümünü beğensem de göğüs altından genişleyen eteğini pek sevemedim.

Kat Graham

Amy Smart

Paula Abdul

Görseller:Zimbio

3 yorum:

Ayshenur dedi ki...

j.alba favorımdr her zmn yine cook sık ve narin ;)

Gezgin Kız - Traveler Lady dedi ki...

vuuuuv hepsi çok güzeeelll

deniz saatçioğlu dedi ki...

Jessica Alba baştan ayağa müthişmiş gerçekten ama diğerleri için aynı şeyi söyleyemeyeceğim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...