5 Ekim 2012 Cuma

Bu Ayakkabılar Gerçek Olamaz!

Celine Spring 2013 koleksiyonunun Paris Fashion Week'de podyumlardan geçtiği bir kaç gün oldu ama yankıları hala sürüyor.Koleksiyonda giysilerden çok ilgi odağı olan tasarımlar kuşkusuz ayakkabılardı, markanın kreatif direktörü Phoebe Philo için yeni bir akım yarattığını söyleyenler bile var, kürklü ve renkli bu ayakkabılar için verilen isim ise 'furkenstocks' .Nasıl sizce de Birkenstock benzetmesi yerinde olmuş mu :)

Birbirinden tüylü bu ayakkabıları giyen her kişinin dikkatleri üzerine çekmesi garanti, öyle değil mi?Topuklu ayakkabıda ki duruşu yine kabul edilebilir dursa da o düz,terliği anımsatan(düpedüz babamın ev terliği) ayakkabıların içinden fışkıran kürk kaplama için ne desem bilemedim doğrusu!

Tabi koleksiyonda ki tek ayakkabılar bunlar değildi yanlış anlaşılmasın, farklı ve güzel tasarımlar da vardı ama kuşkusuz akıllarda kalan modeller bunlar oldu :)

Celine İlkbahar 2013 koleksiyonunda kürklü serisinden olmasa da ilgi çekici bir model daha vardı, kırmızı ojeli ayakkabı.Ben az da olsa sevimli buldum, siz ne dersiniz?





8 yorum:

Olmadı Baştan dedi ki...

İğrenç! Üzerine para verseler giymem o_O

Unknown dedi ki...

amanınnn rebelim sarı olan civcive ayak basmıs gıbı hıs yarattı ıykk! en sondaki ojeli olan da yaratık ayağı gıbı olmus ıykk.geri kalanlar zaten ıykk :D

ama sana, kalp kalp kalp!

Rosesapling dedi ki...

Gerçek olmasın lütfen!!! Beyaz olan ev pandufu gibi olmuş gözüme sadece o kabul edilebilir geldi. Geri kalanlar yorumsuz!

Gezgin Kız - Traveler Lady dedi ki...

tek kelimeyle: berbat...

♥Stylish Tricks♥ dedi ki...

Birçok tasarımı çok yadırgadık başta , sonra alıştı gözümüz , her kombinimizi o yadırgadıgımız parçalarla tamamladık ... Ama bunların oluru yok gerçekten :)

PINKY FASHION dedi ki...

ayyy ben hiç birini beğenmedim. fakat büyükte konuşmak istemiyorum, moda olunca kazayla alır giyerim falan, rezil olmayayım:))

LILA MOONLIGHT dedi ki...

Kimler alip giyecek bakip gorucez, belki gozlerimiz alisacak. ADR kesin giyer yopuklu olanlarindan mesela : )

CMOS dedi ki...

çok içim ısınmadı ancak mutlaka tercih edenler olucaktır o kişileri merak ediyorum :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...