17 Ekim 2012 Çarşamba

İstanbul Fashion Week 2012'nin Ardından

Her sezon olduğu üzere bu fashion week döneminde de kendimi yanıltmayarak hasta olmuş bulunuyorum.Adeta Karaköy antrepoya çadır kurup her defileye peşi sıra katılmak, topuklular üzerinde bir sağa bir sola koşturmak sonucu zayıf düşen bünyeme bir de pazar günü akşama kadar gezme eklenince, pazartesi sabahı boğaz ağrısı ve halsizlik ile uyanıverdim.O nedenle de blogumu bir kaç gün ihmal ettim.

Son gün kombinim ve fashion week'de bu yıl izlediğim defileler ile ilgili bir kaç post daha gelecek ama ondan önce amatör olarak (oldukça amatör) çektiğim ve çekildiğim görüntüleri editleyip video haline getirip sizlerle paylaşmak istedim.İlk defa video birleştirtirme, müzik ekleme gibi pek çok özelliği bir arada yapmaya çalıştığımdan programı kavrayıp da videoyu hazırlamam neredeyse tam günümü aldı.Follow up Fashion ile koşuşturmamız, defile araları, after party dönüşleri ve defile alanı görüntülerinden oluşan 3 dakikalık kısa videomuz umarım hoşunuza gider :)





İşte bunlarda İstanbul Fashion Week 2012 sonunda elimde kalanlar :)

4 yorum:

What's Next dedi ki...

ben videoyu çok sevdim! bu aralar video çılgınlığı başladı bloglarda trendi hemen yakalamışsınız ;)

Benimhikayemdebenvarim dedi ki...

süper olmus...begenerek izledim videoyu:)

Modagrafya dedi ki...

Canım seyrettim çok güzel olmuş, sonda ne ilginç çıkmışım:D Montaj ve müzik seçimi çok güzel, neredeyse bütün defileler konmuş. Umarım ben de videomu bu hafta hazırlayabilirim:) Emeğine sağlık. Sevgiler, Ece

Unknown dedi ki...

Seneye bir başka IFW de görüşmek üzere :))

hepsisatista.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...