2 Ekim 2012 Salı

Yağmura Hazır Mısınız?

Sonbahar mevsiminde olsak da hala yazdan kalma sıcak günleri yaşıyoruz İstanbul'da.Tabi bu sıcaklara aldanmamak lazım, her an sonbahar yağmurları ile baş başa kalabiliriz.Peki yağmurlara hazırlıklı mıyız?

Yağmur deyince aklıma ilk olarak soğuk kış günleri ve kışlık botlar geliyor ama hava o kadar da soğumamışken yağmur yağdığında kuşkusuz en doğru seçim yağmur botları.
Pek çok mağazada farklı renk ve desen seçenekleri ile yerlerini alan botlar, henüz dolabımızda hali hazırda bekleyen bir tane yoksa alınmayı bekliyor.Ben gönlüme ve cebime uyar birine denk geldiğimde öyle yapacağım :)





10 yorum:

balgözlükız dedi ki...

ben uzaktan seviyorum ama hiç alasım gelmiyor ya :)

rebeltakipte dedi ki...

balgözlükız, bende senin gibi uzaktan sevenlerdenim ama bu aralar seveceğim ve ayağımda güzel duran bir model bulursam almaya niyetliyim :)

havziş dedi ki...

dört gözle yağmurun ve yağmur botlarının yolunu gözlüyorum :))

DECO☆deniquo dedi ki...

hunter'ı seviyorum, formu çok güzel, moru da çok güzel ve fakat o nasıl bir fiyattır ya?! en kabadayısı kauçuk bunların neticede, insanın kalıp çıkarıp kauçuk eriterek yapası geliyor gördükçe! Twiggy filan da kusura bakmasın, dandik görünoor kuzum!


www.decodeniquo.blogspot.com

Gezgin Kız - Traveler Lady dedi ki...

çok cicişleeeerrr :)

Adsız dedi ki...

aldım ben bembeyaz bir tane:) yüksek topuklu sıklıkla giyemediğim bir çizmem var beyaz. onun yerine daha sık giyerim diye bembeyaz aldım:) sabırsızlıkla yağmur yağsın diye bekliyorum

Miss Psycho Cat dedi ki...

Many people hate these boots but I really like them :D

Grace Happy dedi ki...

hahahah benımkıler eskı kayınvalıdemın evınde kaldı artık bahceyı sulamak ıcın gıyıyordur:)

LILA MOONLIGHT dedi ki...

Ya ben de istiyorum, kirmizi ya da pembe bir tane. Bu arada IFW ne kadar sessiz sakin gecti, hic bloglarda raslamadim, acaba bloggerlar boykot mu etti diye merak ediyordum, megersem tarihi yanlis gormusum, biz eylul de kastayken oldu diye dusunurken megersem ekim deymis, tuh yine kaciriyorum.

Unknown dedi ki...

Ben Hunter’a çok uzun seneler direndim ancak en son Dilem de alınca rahatlığını görmüş birisi olarak kesinlikle bunlardan edineceğim tatlım. Mor olanı pek seviyorum. Burberry de harika modeller yapmış dün gördüm binici çizmesi şeklinde yağmur çizmesi uç kısmı deriydi ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...