28 Mart 2013 Perşembe

Gusto İlkbahar Yaz 2013 Koleksiyonu

Dün Hardal'da gerçekleşen Gusto İlkbahar Yaz koleksiyon tanıtımına katılma fırsatı buldum. Bu sezona damgasına vuracak siyah beyaz puantiyeler, geometrik şekiller Gusto'da da yerini almış. Gece elbiseleri koleksiyonunda ise yeşil renk ön plana çıkarılmış.

Gusto markasının bana göre en önemli özelliklerinden biri ise koleksiyondaki parçaların 36-50 beden arası olması. Büyük beden bulmakta zorlanan kişilerde mağazaya girdiğinde yeni koleksiyondan diledikleri parçalara ulaşabiliyorlar. Bir diğeri ise kuşkusuz sihirli pantolon diye adlandırdıkları, Türk kadınının genel vücut şekli düşünülerek (''kalçası geniş:)'') tasarlanan ve bir beden küçük gösteren pantolonlar. Denemeden işe yarayıp yaramadığını söylemek mümkün değil tabi ama tanıtımda herkesten fikir olarak alkışı topladığı su götürmez bir gerçek.

Gelin şimdi renkli, çiçekli içimizi ısıtacak görsellere göz atalım, yaz hayallerine dalalım;






5 cepli sihirli pantolonlar yaz aylarına uygun renklilikte ve 129,90 TL.
Daha fazlası için www.gustogiyim.com adresine göz atabilirsiniz.

Gusto Satış Noktaları nerede derseniz; Kadıköy ( Altıyol ve Bahariye), Erenköy, Nişantaşı, Beylicium, Aırport, Optimum, Neomarin, Carousel, Profilo, Armonipark, Metrocity, Buyaka, Flyinn, Beylikdüzü Migros, Prestıge Mall, Outlet Depo, Ankara Armada, İzmir Optimum ,KKTC Gazimağusa
Çok yakında; Brandium ve İzmir Alsancak'ta olacakmış.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...