15 Nisan 2013 Pazartesi

Pantene ve Braun ile Huzur ve Eğlence Dolu Bir Gün

Cumartesi günü Pantene ve Braun markalarının daveti ile The İstanbul Edition oteldeydim. Özellikle yaz üzeri biz bayanların kurtarıcısı olabilecek ürünlerle tanıştık. Braun Silk-épil 7 ıslak ve kuru çalışan epilatörün peeling başlığı ile benim gibi batık sorunu yaşayanlar çare bulacak gibi görünüyor. O gün bizimle olan ünlü güzellik uzmanı Şah Yaycı en az haftada bir peeling başlığını kullanmamızı önerdi, böylelikle hem ölü derilerden kurtulup hem de cildimizi yenilemiş olacağız. Bu başlık sadece bacaklar için değil tüm vücutta kullanılabiliyor üstelik. İster vücut peelingi ile duşta ister kuru kullanılabiliyor.


Tüm saç tipleri için kullanılabilen Pantene spa etkili nem terapi serisi ise özellikle kuru ve yıpranmış saçlar için geliştirilmiş, yazın güneş altında kalan, denizin etkisi ile matlaşan ve kuruyan saçlara nem takviyesi yapıyor.



Spa bakım ürünlerini tanımaya davetliydik ama bizim için hazırlanan programda müthişti. Önce usta ellerden muhteşem bir masaj sonrasında buhar odası ve havuzla stres atmaca, harika bir gün geçirdik doğrusu.





Emeği geçen herkese bu harika gün için sonsuz teşekkürler :)

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...