17 Mayıs 2013 Cuma

Debenhams Cevahir Mağazası Yenilendi

Geçtiğimiz hafta Debenhams Cevahir mağazasının yenilenen yüzünü yakından inceleyip sizlerle paylaşmak için Cevahir AVM'deydim. İngiliz markası Debenhams benimde ara sıra alışveriş yaptığım mağazalar arasında, özellikle klasik bir şeyler aradığımda tercihim oluyor, beğenilen kıyafetlerin beden seçeneklerinin bulunması, kalıplarının bir çok mağaza gibi küçük olmaması da cabası :)

Yenilenen yüzü ile oldukça geniş seçenek bulunan giyim koleksiyonunun yanı sıra kozmetik konusunda da oldukça iddalılar. Spa merkezlerinde kullanılan meşhur Elemis markası sadece Debenhams mağasında satılırken, lüks severlerin tutkunu olacağı Orogold markası da yine pek çok ürün seçeneği ile sizleri bekliyor. İçinde altın parçaları bulunan ve cildi yenileme özelliği olan Orogold markasını orada deneme fırsatı da buldum. Orogold temizleyici peeling altın parçaları ile öyle nazikçe sürülüyor ki, o pütür pütür olması gereken cildi tahriş ediyor hissi yaratan peeling yumuşacık krem gibi geliyor!

Make-up Forever ise her yerde bulunmayan pek çok ürün seçeneği ile Debenhams mağazasında en büyük alana sahip marka. Ürünler arasında bir ara kendimizi kaybettik doğrusu, makyaj uygulamalarının da yapıldığı bu bölümde Follow up Fashion da kaş boyasını deneyimledi ve sonuçtan çok memnun kaldı. Detaylar için onun yazısına buradan ışınlanıp göz atabilirsiniz.

Gelin o gün çekilen fotoğraflara şöyle bir göz gezdirelim. Daha fazlası için Debenhams mağazasına uğramayı unutmayın :)







1 yorum:

Blogger Bolat dedi ki...

Az kahve içmişliğim yoktur orada Rebel :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...