16 Mayıs 2013 Perşembe

Tam Üstünüze Göre Kıyafetlerin Doğru Adresi

Geçtiğimiz hafta Ritz Carlton otelde düzenlenen çok özel bir etkinlikteydim. O gün çekilen fotoğraflara göz atmadan önce bahsetmem gereken pek önemli şeyler var.

Tamustumegore.com sitesi bir nevi özel terzilik hizmeti vererek, sitede yayımlı tüm modelleri vereceğiniz ölçü bilgilerine göre tam da üstünüze göre dikiyor. Elbiseden cekete, etekten şorta pek çok seçenek ve model sitede sizleri bekliyor, üstelik modelini çok sevdim ama siyah değil de keşke mavi olsaydı mı diyorsunuz, artık keşke demek yok! Dilediğiniz model için sitede belirtilen dilediğiniz kumaş, desen ve rengi seçebiliyorsunuz. Üstelik sitede bilgilerinizi girdikten sonra size özel ücretsiz kumaş kartelasını da isteyebiliyorsunuz. Böylelikle önce kumaşalara dokunup, kalitesini anladıktan sonra gönül rahatlığı ile siparişinizi verebiliyorsunuz.

 

Tabi önemli olan sadece renk ve desenden ziyade tam bedenimize göre olması. Sitenin adı bu kadar doğru seçilemezdi! Beden ölçülerim alındığında hala hiç denemeden, prova yapmadan tam istediğim gibi olacak mı diye süphelerim yoktu desem yalan olur. Sonuç tam üstüme göre oldu tabi. (Yakında bir kombin postu gelecek bunun ile ilgili) Sizde eteğin beli bol ama kalçama yapıştı ya da elbisenin eteği bu kadar geniş neden karın bölgesi bu kadar dar gibi türlü sebeplerden yakınıyorsanız, hiç durmayın Tamustumegore.com sitesine bir göz atın, kendi ölçülerinizde alışverişin tadını çıkarın. 


O gün  kıyafetlerin büyük bir kısmını yakından görüp inceledik, elbiselerin eteklerin içinde kaybolduk. Karar aşaması da oldukça zor oldu ama siyah mat payetli etekde karar kıldım sonunda. Twitter'da o gün payetli eteğin pek çoğumuz tarafından beğenildiğini söylemiştim, beğeni ile kalmayıp benim olmalı dedim pek tabi, fotoğrafların sonunda benim eteğimi de görebilirsiniz :)



3 yorum:

PINKY FASHION dedi ki...

İnsanın tam üzerine göre birşey bulmasının güçlüğünü düşününce, pratik bir çözümmüş gibi geldi ;)

Unknown dedi ki...

hepiniz harika görünüyorsunuz.. :) kurbişler de ne hoş görünüyor :)

Nilgün Komar dedi ki...

evet ya ne önemlidir kıyafetin üzerine göre olması!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...