27 Ağustos 2013 Salı

Avon Color Makyaj Serisi Lansmanı

Geçtiğimiz hafta Four Seasons'da, Avon Color serisinin yenilenen yüzü için düzenlenen davetteydim. Erken saatlerde makyaj serisinin yeni yüzü Hadise ile düzenlenen basın toplantısının ardından, akşam üzeri biz bloggerlar için eğlenceli bir etkinlik hazırlanmıştı.


Gecenin mimarlarından nostaljik prenses Niyans :)

Follow up Fashion ile bahçenin ve deniz manzarasının tadını çıkarıyoruz :)

Etkinlik öncesi ünlü makyaj uzmanı Lauren Andersen'den makyaj teknikleri ile ilgili bilgi aldık. Jessica Alba gibi pek çok stara makyaj yapan Lauren, sempatikliği ve sıcakkanlılığı ile hepimizi kendine hayran bıraktı.



Konuşma sonrası bizler için hazırlanan farklı tarzlarda masalar içinden dilediğimizi seçmemiz söylendi, itiraf ediyorum bu seçimi yaparken oldukça zorlandım ama sonunda içimde ki hayvan deseni aşkını gün yüzüne çıkarıp wild prints masasını seçtim :)


FollowupFashion ile makyaj çantalarımızı süsleyerek oldukça eğlenceli vakit geçirdik. Bu detaylı akşam için emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler :)


Son olarak çantamın bitmiş hali :) Daha fazlası için hala takibe almadıysanız instagram hesabımı takibe alarak geceden fotoğraflara ulaşabilirsiniz.

4 yorum:

Hayat Kaydetmeye Değer dedi ki...

Çok güzel ve eğlenceli oluyor lansmanlar , parıldıyorsunuz folllow up fashion ile :)

rebeltakipte dedi ki...

Özge , çok teşekkürler :)

Cemile Korlu Şener dedi ki...

Avon'un yeni koleksiyonunu deneyeceğim.
http://cemrelifestyle.blogspot.com/

Beauty Follower dedi ki...

Looks like you had agreat time at the event.
All of the ladies are lovely!

http://beautyfollower.blogspot.gr/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...