12 Ağustos 2013 Pazartesi

Kısa Saç Modası

Kısa saç kimi kadını daha modern ve iyi gösterse de saçlarını erkek gibi kısacık kestiren kadınları hiç anlamayacağım sanırım. Bence bir kadının en önemli aksesuarı saçları, ister dalgalı ister düz olsun saçlar erkek gibi olmasın!

Rihanna ve Beyonce saçlarını kısacık kestirince yazmadan edemedim. Beyonce neden böyle yaptın! Uzun saç sana çok yakışıyordu. Rihanna senin zaten bir günün bir gününü tutmuyor bugün kısa siyah, yarın uzun kızıl, diğer gün yarısı kazıtılmış :)




Siz nasıl buldunuz Beyonce ve Rihanna'nın yeni saç modellerini?

8 yorum:

Followupfashion dedi ki...

Ben hiç yakıştıramadım. Kısa saç sevmem zaten.

günlük yaşamım dedi ki...

modellere bayıldım bence çok stil duruyor ama benim bu kadar kestirmeye cesaretim yok :((

BenguK dedi ki...

Rihanna ne yapsa yakıştırıyorum ama Beyonce şopar oğlan gibi olmuş bence sanki :) kendimde de bu kadar kısa saç kullanmışlığım var ama uzun saçın havası başka, gençken deli cesaretiyle kestiriyor da insan şimdi kıyamıyor bir de kısalık ayarı modeli çok önemli her yüze olmuyor ki...

darkolivee dedi ki...

rihannaya yakıştırdım ama Beyonce pozdan mı kaynaklı bilemiyorum bi tuhaf görünüyor
kısa saç benim bu yaz vazgeçilmezim oldu acayip pratik :)

berry dedi ki...

Rihannanın asimetrik saçına bayılmıştım ama bu kesinlikle değil beyonce ise o güzelim saçlarüna yazık etmiş bence ,birde bade işçili gördüm çok yakıştırdım yani herkese yakışmıyor ama şanslılarda yok değil :-)

pixis dedi ki...

Kısacık saçlı kadın dünya-ahiret abimdir. :(

Kibritci Kız dedi ki...

ben kısa saçı çok severim ama cesaret ister çünkü sadece saçıyla güzel olan kadınlar var bu dünyada :)

yani kısa saç çok güzel yüze ya da çok karizmatik bir yüze yakışır.yani yüzün güzel ya da karizmatik değilse elbetteki saçını kısa kestirmeyi düşünemezsin :)

şimdi rihanna hadi neyse güzel sayılır ama beyonce çirkin o yüzden rihanna ya yakışmış beyonce olmamış diyorum :)

ama onlara ne fark eder ki kes yol tak at çıkar istediklerini yaparlar.

ayrıca bende bir sene önce saçımı rihanna nın saçı gibi kestirmek isterken beceriksiz kuaför sayesinde beyonce nin şimdi ki saçı gibi olmuştum :))

şimdilerde saçım küt oldu ama kısa saçı kuaföre yolu çok düşenlere uzun saçıda benim gibi kuaföre yılda bir bile uğramayanlara tavsiye eder çenemin düşüklüğüne hayret ederimmmmm

fashionizelife dedi ki...

beyonce'nin yüzü kısa saça hiç müsait olmadığından çok çirkin olmuş. rihanna'nın yzü ise daha zarif hatlara sahip ve güzel olduğundan kısa saç çok çok yakışıyor ona. bence kadınlar uzun saçın ardında kendileri gizlememeli. özgüven sadece uzun saçtan gelmemeli. yüzü güzel ya da kemik yapısı çarpıcı olan herkese kısa saç bambaşka bir hava veriyor, orası kesin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...