9 Aralık 2013 Pazartesi

Geçen Hafta Ben...

Kış mevsiminin soğukluğunu hissettiğimiz bu günlerde, sizleri ilk olarak Stefanel İlkbahar 2014 koleksiyonunun sıcacık renklerde hazırlanan koleksiyonundan bir kaç fotoğrafla baş başa bırakıyorum, şimdiden sıcak günlerin hayalini kurmak serbest :)

Stefanel kolyelerin her biri arzu nesnesi değil de ne!


Luxottica ile gözlük cennetinde birbirinden güzel ve göz alıcı güneş gözlüklerini Sofa Otel'de incelemeye daldık. İlkbahar / Yaz 2014 için harika koleksiyonlar oluşturan, Miu Miu, Dolce & Gabbana, Rayban gibi pek çok ünlü markayı bünyesinde barındıran Luxottica'nın geçtiğimiz hafta ki lansmanında gözüme neler takıldı, gelin bakalım :)



Dolce & Gabbana altın işlemeli güneş gözlüklerini önümüzde ki günlerde, pek çok moda çekiminde ve ünlü isimde göreceğimize eminim! Prada ise gözlük çerçevesi taşlarla işli modeli ile dikkat çekmeyi sevenlere özel :)

Garnier saç boyasında yeni dönem sloganı ile yeni bir saç boyası serisi çıkarttı,Olia. Tanıtımını da geçtiğimiz hafta Four Seasons otelde gerçekleştirdi. Deniz Marşan ve Başak Dizer'in moda trendlerini de paylaştığı davete malesef trafik nedeni ile geç gidince pek fotoğraf çekemedim ama boyada kullanılan ay çiçeği tema olarak seçilip enfes lezzetler ile birleşmişti, bahsetmeden olmaz :)


6 yorum:

Adsız dedi ki...

Kolyeler beni al diye bağırıyor!

Lizzy dedi ki...

great products!

El ele geziyoruz... dedi ki...

ayyy kolyelerrrr :)

Hayat Kaydetmeye Değer dedi ki...

Renkler ve o güzel çerçeveli gözlük ahhhh :)

Mia Wallace dedi ki...

gözlkler çok güzel ya gözlüğe dayanamam rebelim :)

modanastrychu dedi ki...

Wow! Amazing sunglasses <3
Have a nice day :)
I'm following you!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...