11 Aralık 2013 Çarşamba

Kış 2014 Trendi / Kaz Ayağı Deseni

Bu yıl sonbahara girmemizle baş tacı olan kaz ayağı deseni, bana oldukça nostaljik geliyor. Şimdiye kadar uzaktan baktığım, bana göre anne ve babaanne deseni olan kaz ayağına sonunda karşı koyamadım ve kaz ayağı desenli bir kabanı sepete ekledim, kargomun bana ulaşmasını bekliyorum :)
Bu yıl pek çok renk seçeneği ile hemen hemen her mağaza ve online alışveriş sitesinde karşımıza çıkan houndstooth deseninin en popüler olanı kuşkusuz siyah beyaz olanları. Peki sizde benim gibi bu desene karşı koyamayanlardan mısınız yoksa hala uzaktan mı bakmakla yetiniyorsunuz?

Alışverişe başlamadan önce annelerinizin dolabını karıştırmayı unutmayın, bakın bakalım bu desende parçalara rastlayacak mısınız :)







9 yorum:

Bizim Kız dedi ki...

bayılıyorum bu desene yaa! anne dolabında bir kaç sene öncesine kadar ne cevherler vardı,senelerce tutup da en sonunda,tam ben giyeceğim anda,aman bunlar da eskidi diyerek vermesi hiiçç hoş olmadı :)))
http://bizimkiz.blogspot.com/

yasemin-bebegimlehayat dedi ki...

ben hala uzaktan bakıyorum:)çocukken kazayağı desenli çok sevdiğim bir elbisem vardı şimdi nedense elim hiç gitmiyor bu desene...

Belçim Sarıeyyüpoģlu dedi ki...

Ne zaman neyin moda olacağı belli olmuyor işte. Gerçekten banada eskiden babaanne işi gelirdi bu desen ama moda olunca ne yazık ki karşı koyamıyorsun :)) Kabanını şimdiden güle güle kullan :) Bende hemen kırmızı, kaz ayağı desenli bir kazak sipariş ettim gelmesini dört gözle bekliyorum :)

audrey dedi ki...

azı karar çoğu zarar desenlerden biri bence bu güzel ama kullanması zor geliyor bana..

Bisma Rauf dedi ki...

I love Houndstooth pattern :)

New Post Up: http://beauty-fulll.blogspot.com/2013/12/gold-and-leopard.html

Adsız dedi ki...

Böyle bir etek istiyorum acilen!

Elegantesque dedi ki...

i'm not that much fan of the houdtooth..

Kisses
Hannah

Elegantesque Blog

Mert dedi ki...

Uzaktan yalnızca siyah beyaz görünüyor zaten. :)

Kafa'ya beklerim :)

gigi dedi ki...

love houndstooth! my fav is the last one shes one of my fav singers too! xx. gigi. www.gigikkitchen.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...